UniCredit Tiriac Bank lanseaza un credit garantat cu ipoteca in lei cu dobanda fixa in primii 3 ani

Data publicarii: 10-04-2012 | Finante-Banci

 Banca vine in sprijinul clientilor care doresc sa elimine din start riscul valutar si sa stie exact, pentru o perioada lunga, care este rata lunara de plata pentru creditul contractat. Nu in ultimul rand, oferta este una dintre cele mai avantajoase din piata din punctul de vedere al costurilor, cu o dobanda de doar 8,3% pentru creditele ipotecare si 8,7% pentru creditele de investitii imobiliare.

9 Aprilie  - UniCredit Tiriac Bank lanseaza noi produse de creditare cu ipoteca, exclusiv in lei, cu dobanda fixa pentru primii 3 ani. Este vorba despre credite cu garantie imobiliara, respectiv: credit imobiliar, credit ipotecar, credit de investitii imobiliare sau credit de refinantare Umbrella.

Structura de costuri este foarte transparenta si avantajoasa pentru intreaga perioada pe care deruleaza creditul : dobanda este fixa in primii 3 ani, iar din al patrulea an dobanda este variabila (Robor 1M/3M/6M + 4% pentru creditele ipotecare sau Robor 1M/3M/6M + 5% pentru creditele de nevoi personale cu garantie imobiliara ). 

Exemplu reprezentativ: 

Puteti contracta un credit de achizitie locuinta de 200 000 RON cu un venit mediu pe familie de doar   4 000 lei. 

Pentru un credit de achizitie locuinta de 200 000 RON, acordat pe o perioada de 30 ani, DAE 9,54% (dobanda fixa trei ani 8.3% apoi variabila 8.56% formata din Robor la 1 luna + marja fixa 4%) rata lunara de plata este 1 545 lei. Comisionul de analiza este de 1290 RON, comisionul lunar de administrare al creditului calculat la soldul facilitatii 0.05%, iar suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare este de 579 983 RON. 

Asigurarea de viata si opinia juridica sunt platite de catre banca, clientul avand de achitat urmatoarele costuri conexe: evaluarea, taxele notariale, taxa de inscriere la AEGRM si asigurarea de imobil.

Un avantaj important este ca imprumuturile sunt oferite doar in lei, astfel incat suma lunara de plata nu se va modifica in functie de evolutia cursului de schimb.

In plus, asigurarea de viata ii este oferita gratuit clientului, pentru creditele sub 150.000 euro (echivalent lei). 

 « Pentru ca suntem constienti de faptul ca inca traversam o perioada plina de provocari si pentru ca dorim sa respectam nevoile tuturor clientilor nostri, am dorit sa punem la dispozitie o varianta foarte avantajoasa de finantare pentru cei care au venituri in lei si care doresc sa fie protejati de fluctuatiile cursului de schimb fata de principalele valute: euro si dolarul american », a declarat Bogdan Spuza, Director Marketing si Segmente in cadrul Diviziei Retail a UniCredit Tiriac Bank.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: