Masina la schimb si eliminarea fransizei pentru anumite riscuri asigurate, cu noul produs Porsche Asigurari: CASCO AVANTAJ

Data publicarii: 17-04-2012 | Finante-Banci

Porsche Asigurari, compania de asigurari a Porsche Finance Group, ofera clientilor noi beneficii prin cel mai recent produs al sau, CASCO AVANTAJ. Prin acest produs clientii beneficiaza de o masina la schimb, gratuit, pe perioada in care vehiculul asigurat este imobilizat. De asemenea, acest produs include o serie de riscuri asigurate pentru care clientii nu vor plati fransiza. 

"Facem inca un pas in a oferi clientilor nostri un produs nou, realizat in concordanta cu nevoile lor, care sunt din ce in ce mai diverse. Posibilitatea de inlocuire a vehiculului, in timp ce masina clientului este imobilizata, pentru anumite riscuri asigurate, este un avantaj deosebit de util pentru mentinerea mobilitatii clientilor. Acest produs ofera, practic, clientilor nostri, mai multe optiuni din care sa aleaga”, a declarat Alexander Nekolar, CEO al Porsche Finance Group. 

CASCO AVANTAJ aduce doua beneficii majore produsului standard al companiei. CASCO AVANTAJ ofera, gratuit, o optiune rent-a-car pentru clientii asigurati, in cazul anumitor evenimente. Clientul beneficiaza de o masina la schimb, in timp ce vehiculul asigurat este imobilizat. Conceptul "imobilizat” inseamna ca masina nu mai poate fi condusa in urma aparitiei unui eveniment rutier si poate fi aplicat doar in cazul unui risc asigurat care a avut loc pe teritoriul Romaniei. Clientul va primi la schimb un autovehicul maxim din aceeasi clasa cu cel detinut si limitat la masini de clasa medie (ex: Skoda Octavia/ VW Passat). De asemenea, este obligatorie apelarea serviciului "Porsche Asistenta Rutiera” (021/203.11.42 / 0755.067.002) pentru a beneficia de acest serviciu.

Polita CASCO AVANTAJ include si o serie de riscuri asigurate pentru care clientii nu trebuie sa plateasca fransiza: fenomene naturale (grindina, inundatii, furtuna), foc si explozie, impact cu animale domestice si salbatice, scurt circuit, pagube provocate de animale, avarii provocate de avalansa sau turturi, talharie, geamuri laterale sparte, geam spate spart, impact cu pietoni. Pentru orice alt tip de eveniment care nu este inclus in lista, clientul va trebui sa plateasca fransiza corespunzatoare politei (cu exceptia, bineinteles, a cazurilor in care vinovat de producerea accidentului este un tert cu RCA valabil).  

Ambele componente ale noului CASCO AVANTAJ sunt disponibile pentru contracte de leasing financiar clasic, PERFECT LEASING - leasingul financiar cu valoare reziduala reala - si credit. Pentru detalii despre optiunile politei de asigurare CASCO AVANTAJ, va rugam sa vizitati dealerii Porsche Finance Group sau accesati: http://www.porschebank.ro/ro/asigurare/porsche_asigurari/

Despre Porsche Finance Group

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari. Porsche Finance Group ofera clientilor sai solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului "one-stop-shop”: achizitionare directa, in showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare pentru masina si o administrare eficienta a flotelor de masini. 

  • Porsche Leasing Romania IFN SA ofera leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii. 
  • Porsche Bank Romania - prima banca auto specializata de pe piata romaneasca - ofera credite pentru autoturisme.
  • Porsche Broker de Asigurare completeaza gama de servicii cu intermedierea de asigurari CASCO si RCA. 
  • Porsche Mobility a fost infiintata cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car si leasing operational.
  • Porsche Asigurari inchide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania ofera asigurarea CASCO, valabila in toata Europa, pentru masinile noi si rulate  achizitionate in leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank.  

Ultimele stiri pe BankNews.ro: