Cumparaturile din real,- se fac in 5 sau 12 rate fara dobanda

Data publicarii: 20-04-2012 | Finante-Banci

Chiar daca Sarbatorile de Pasti s-au incheiat, clientii real,- Hypermarket pot beneficia in continuare de promotiile speciale "5 sau 12 rate fara dobanda”, disponibile atat la utilizare, cat si emiterea cardului co-branded real,- MasterCard, emis in parteneriat  cu BRD Finance I.F.N. S.A.

Pana la data de 30 iunie 2012, toti posesorii actuali de card real,-   pot beneficia de cumparaturi  in "5 rate fixe fara dobanda”, avantaj menit sa reduca impactul pe care cheltuielile speciale de Pasti l-au reprezentat la nivelul bugetului fiecarui consumator. Indiferent de tipul produselor alese in cosul de cumparaturi sau de valoarea acestora, optiunea "5 rate fixe fara dobanda” poate fi accesata direct la POS-urile dedicate promotiilor prin cardul real,-  .

De exemplu, pentru rambursarea contravalorii unui cos de cumparaturi de 500 de lei, utilizatorii cardului real,-  vor plati timp de 5 luni o rata fixa in valoare de 100 lei, profitand de 0% DAE, singurul cost platit fiind reprezentat de un comision fix de administrare lunara a cardului, in valoare de 4 lei. 

Promotiile speciale pregatite de real,- Hypermarket impreuna cu BRD Finance se adreseaza atat posesorilor existenti de card, cat si clientilor noi. Astfel, pana la 15 mai 2012, persoanele care doresc sa achizitioneze din real,- bunuri in valoare de peste 1000 de lei, se pot bucura de promotia «12 rate fixe fara dobanda», disponibila imediat dupa momentul semnarii unui contract de card real,- MasterCard, direct in magazin (cu o taxa de emitere a cardului de 45 de lei). 

 Dupa realizarea acestei prime cumparaturi de tip «12 rate fixe fara dobanda» si primirea cardului acasa, clientii au la dispozitie numeroase promotii dedicate in real,- Hypermarket, dar si avantaje multiple la utilizarea instrumentului de plata la orice POS sau bancomat din tara sau din strainatate. 

Conceput pentru a servi nevoilor clientilor de confort financiar si siguranta, cardul real,- ofera pe langa promotii in magazin si un pachet complex de asigurari optionale de viata (acoperind inclusiv riscul intrarii in somaj) si de protectie card sau bunuri achizitionate, foarte apreciate de posesori.

Detalii suplimentare despre promotiile disponibile sau despre modalitatea de obtinere a unui card real,- pot fi solicitate direct operatorilor Servicii Financiare din hipermarketurile real,- sau pot fi consultate pe site-ul: www.real-hypermarket.ro. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: