Orice CardAvantaj MasterCard nou aduce un bonus de 100 de lei

Data publicarii: 25-04-2012 | Finante-Banci

Credit Europe Bank anunta o noua campanie menita sa ofere un beneficiu direct clientilor sai:  "CardAvantaj MasterCard iti ofera 100 RON bonus”. Astfel, orice persoana care aplica si obtine un CardAvantaj MasterCard pana la sfarsitul lunii mai beneficiaza de 100 de ron bonus dupa efectuarea a cel putin doua tranzactii comerciale.

Pentru a intra in posesia bonusului clientul trebuie doar sa efectueze doua tranzactii pana la data de 15 iunie 2012, care pot reprezenta atat cumparaturi in rate la partenerii CardAvantaj, cat si cumparaturi in afara sistemului de rate la orice comerciant din tara sau din strainatate care accepta carduri MasterCard. Dupa prima tranzactie comerciala detinatorul cardului va primi in contul de bonus al cardului 50 de ron, iar dupa cea de-a doua restul de 50 de ron. Retragerile de numerar de la bancomate nu sunt considerate tranzactii comerciale. Acest bonus se acorda separat fata de bonusul uzual de 0,3% pentru fiecare cumparatura sau retragere realizate prin intermediul CardAvantaj.

"Prin aceasta campanie dorim sa le oferim celor ce aleg CardAvantaj MasterCard un beneficiu unic, asa cum nu pot gasi in acest moment in ofertele existente in piata, ce le este oferit in momentul utilizarii cardului, pe langa avantajul oferit de facilitatea de a cumpara in rate. In acest fel, pe langa produsele si serviciile achizitionate in cadrul primelor doua tranzactii efectuate  acestia au la dispozitie si un bonus semnificativ, de 100 de ron, pe care il pot folosi pentru alte cumparaturi " a declarat Bianca Ionita, Head of Card Products Management la Credit Europe Bank.

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice ce solicita obtinerea unui card de credit CardAvantaj MasterCard (Standard, Gold sau Platinum) emis de catre Credit Europe Bank. 

Incepand cu 1 mai Credit Europe Bank va introduce, pentru toti posesorii de CardAvantaj, inca o facilitate. Timp de doua luni acestia vor beneficia de comision zero pentru retragerea de numerar de la ATM-urile bancii, oferta fiind valabila atat pentru cardurile MasterCard, cat si Visa.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: