4 de companii vor juca tenis de camp in cadrul Romanian Corporate Sports

Data publicarii: 27-04-2012 | Lifestyle

 Tragerea la sorti care precede startul campionatului de tenis de camp in cadrul Romanian Corporate Sports a avut loc aseara, in Sala Mexico, din incinta Hotelului Pullman. Evenimentul a starnit emotii printre membrii echipelor participante la competitie, companiile trimitandu-si reprezentanti pentru a-si afla adversarii si grupele din care vor face parte. 

Conform autoevaluarii jucatorilor, cele 24 de echipe au fost impartite in doua divizii valorice (8 fiind incluse in Divizia Masters, iar 16 in Divizia Challenge). In final, tragerea la sorti a decis componenta grupelor fiecarei divizii:

Concluzia generala a oaspetilor prezenti a fost aceea ca toti cei inscrisi isi doresc sa se pastreze si anul acesta atmosfera placuta din editiile precedente. "Asteptam sa fie o competitie frumoasa, grupele sunt echilibrate. Este un turneu de socializare, cu o atmosfera placuta, iar organizarea a fost foarte buna in trecut. Vrem sa ne respectam blazonul de campioni ai editiei anterioare"- a declarat Eliza Coman, analist Credite si Risc la BRD. De aceeasi parere a fost si Daniel Lucheniuc, Used Cars Manager la Mercedes-Benz Romania: "Din ce observ, grupele sunt destul de echilibrate in Diviza Challenge. Am mai jucat impotriva echipei Banca Transilvania, spre exemplu, deci mai cunoastem din echipe. Suntem la a treia participare. E o placere pentru noi sa venim aici, avand in vedere modul in care a fost organizata competitia in editiile precedente. Ne dorim sa trecem in faza urmatoare."

Toate partidele se vor desfasura la Academia de Tenis Herastrau, din Soseaua Nordului, Sector 1. Dupa etapele din 5-6 mai, 26-27 mai si 9-10 iunie, campionatul se va incheia cu Faza finala, programata in perioada 29 iunie- 1 iulie.

Toate detaliile privind echipele inscrise, programul definitivat al jocurilor din prima faza a competitiei si, ulterior, rezultatele si clasamentul vor putea fi accesate pe site-ul http://tenis.corporatesports.ro/ro/