Topul celor mai fiabile marci auto

Data publicarii: 02-05-2012 | Auto

Cand iti cumperi o masina, incep cheltuielile. Poate nu in primii ani, daca iti achizitionezi una noua, dar in timp vehiculele se degradeaza mai mult sau mai putin si incep sa "manance” din ce in ce mai multi bani. Si daca pretul benzinei continua sa creasca, macar sa-ti iei o masina care se uzeaza mai greu si pe care s-o poti folosi cat mai multi ani.

Poate ca sunt unele dintre cele mai dorite masini, dar marcile Land Rover si Range Rover se afla in coada clasamentului celor mai fiabile masini, arata o analiza prezentata de Daily Mail. Potrivit analizei, cele mai de incredere masini sunt cele coreene si japoneze, Honda, Toyota si Suzuki deschizand lista producatorilor care fac cele mai sigure masini. De altfel, primele zece pozitii sunt ocupate de masini produse in Coreea si Japonia.

 Pe de alta parte, cand vine vorba de costurile de intretinere a masinilor care cu o vechime cuprinsa intre 3 si 8 ani, proprietarii de masini produse in Europa platesc cel mai putin. De altfel, marcile europene care se regasesc in partea superioara a clasamentului sunt Skoda si Smart, care ocupa locurile 11 si, respectiv, 12 in analiza citata.

Integral pe www.InCont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: