COSMOTE Romania lanseaza o noua campanie de promovare a portofoliului de business

Data publicarii: 03-05-2012 | Media

COSMOTE Romania prezinta o noua campanie de promovare, dezvoltata de catre Ogilvy&Mather Romania, care scoate in evidenta  solutiile integrate pe care compania le ofera clientior sai business ce opteaza pentru a spori productivitatea angajatilor lor prin adoptarea de solutii de comunicare personalizate de inalta calitate.

Clientii business ai COSMOTE pot oferi angajatilor lor cele mai moderne unelte de productivitate de la cel mai dinamic operator de pe piata: pachete de comunicare nelimitata de voce si date, cele mai bune oferte de transfer de date utilizand fie un modem 3G fie un telefon mobil, solutii eficiente de telefonie mobila si fixa impreuna cu Romtelecom, gestionare in timp real a bugetului de comunicare, consultanti dedicati pentru solutii personalizate si tarife competitive pentru telefoane mobile, tablete si laptopuri, acces la e-mail pe telefonul mobil, acoperire excelenta si calitate inalta a serviciului de Relatii cu clientii. 

Toate aceste beneficii sunt prezentate in noua campanie de promovare a portofoliului COSMOTE Business, lansata zilele acestea pe principalele canale de televiziune. COSMOTE Romania ofera solutii personalizate de business cu scopul de a creste eficienta si performantele oricarei companii. Campania subliniaza faptul ca succesul oricarei companii depinde de deciziile luate de fiecare membru al echipei, spotul TV transmitand ideea ca un manager de succes le furnizeaza oamenilor sai instrumentele necesare pentru a le maximiza potentialul de productivitate si a-i sprijini in activitatile lor zilnice.

"O afacere puternica si de succes incepe cu o comunicare foarte buna. Top managementul trebuie sa fie conectat in permanenta cu toate noutatile din interiorul si din afara companiei, iar tehnologia ofera acum aceasta posibilitate. COSMOTE considera ca angajatii sunt unul dintre principalii vectori de crestere ai unei afaceri si, de asemenea, acestia reprezinta un factor cheie de decizie. Angajatii au nevoie de o buna comunicare astfel incat compania sa poata avea cea mai buna performanta de pe piata”, a declarat Dana Bursuc, Marketing Communications Senior Manager, COSMOTE Romania.

Noua campanie de promovare a portofoliului COSMOTE Business arata ca orice companie poate fi pe primul loc daca utilizeaza cel mai eficient mix de instrumente de comunicare. COSMOTE Business ofera atat solutii standard, cat si solutii personalizate, pentru a acoperi o gama variata de nevoi.

Echipa COSMOTE care a coordonat realizarea noii campanii de promovare este alcatuita din: Dana Bursuc - Marketing Communications Senior Manager, Valentin Stoenescu - Head of Postpaid & Corporate Marketing Communication, Diana Grosu - Junior Brand Manager.

Echipa Ogilvy&Mather care a contribuit la aceasta campanie este formata din: Anca Ungureanu - Art Director, Calin Marcu - Copywriter, Titus Dumitrescu - Creative Director, Andreea Hascu - Account Director, Iuliana Grigore - Account Manager, Oana Ioja - Account Executive si Cristian Serban - AV Producer.

Echipa de productie din partea Reload este alcatuita din: Sebastian Tudor - Producer, Traian Ardac - Production Manager, Oana Rapeanu - Production Coordinator si Paolo Amelie - Regizor.

Accesati acest link pentru a viziona spotul TV care prezinta povestea unei companii de succes.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: