Xerox prezinta la drupa cel mai nou model iGen 150, aplicatii premiate si in premiera

Data publicarii: 08-05-2012 | Afaceri

Xerox participa la drupa, cel mai mare eveniment mondial din industria de print si media, cu ultimele sale tehnologii de imprimare digitala si tipar offset. Printre acestea, imprimanta iGen 150 este prezentata in premiera la acest targ. drupa are loc la Dusseldorf, Germania, in perioada 3 -16 mai.

La standul Xerox, vor fi prezente o serie de prese digitale color, de la Xerox 550/560 la sistemul de productie inkjet Xerox CiPress 500, aplicatii foto, de imprimare, solutii pentru realizare ambalaje, marketing direct, TransPromo si solutii pentru eficientizarea fluxurilor de lucru si dezvoltarea afacerilor. Vizitatorii vor avea ocazia sa vada aplicatii prezentate live, multe dintre ele fiind premiate Best-of-the-Best - IOS (tipar digital si offset), Mediaware (solutii de realizare ambalaje), MBA Group Limited (TransPromo), Telemail (TransPromo), Easy Print si Printshop. De asemenea, acestia vor putea testa live tehnologiile Xerox si vor invata cum sa vanda si sa realizeze  materiale de marketing si direct mail, produse foto, manuale sau carti. 

Vedeta standului va fi cea mai productiva presa digitala color, iGen 150, construita pe premiata platforma iGen. De cand a fost lansata in anul 2008, tot la drupa, presa iGen4 a fost utilizata de peste 1000 de clienti pentru a produce milioane de pagini lunar. 

iGen4  a fost recunoscuta de companii independente de testare drept cel mai productiv sistem din clasa sa, printre acestea aflandu-se si laboratorul SpencerLab Digital Color.

Noua presa, iGen 150, tipareste pe o gama larga de tipuri de hartie: texturata, cretata si necretata, precum si pe medii speciale: PVC, transparente, etc. Fiecare pagina este creata cu ajutorul tehnologiei patentate image-on-image si al toner-ului mat, oferind printuri digitale color dinamice, foarte asemanatoare tiparului offset, din punct de vedere al calitatii.  

Printre beneficiile noii imprimante se numara:

Automatizare = productivitate = mai multe operatiuni - presa tipareste 150 de pagini pe minut si 3000 de pagini de 66 cm pe ora. 

Rezolutie de 2.400 x 2.400 dpi, cea mai avansata de pana acum, oferind imprimari cu o definitie exceptionala, detalii precise si o claritate remarcabila a textului.

Sistemul Auto Density Control, care detecteaza si corecteaza eventualele dungi ce ar putea sa apara pe print.

Automated Color Maintenance, care inlocuieste operatiunile manuale  prin analizarea culorii si notificarea operatorului, atunci cand presa este gata pentru productie.

Nu vor lipsi nici sesiunile concentrate pe nevoile de business ale companiilor: eficienta, productivitate si reduceri de costuri. 

Xerox va mai prezenta in premiera la drupa Freedom to Print, un program automat  care presupune administrarea eficienta a echipamentelor Xerox si non-Xerox intr-o companie, prin crearea unui flux de lucru comun. Prin intermediul acestuia, companiile obtin un randament maxim de la fiecare echipament din retea si reduc costurile, prin selectarea echipamentului potrivit pentru o anumita operatiune.

XMPie, o companie Xerox, lider in solutii software pentru Individualized Communications Management (ICM), va prezenta la drupa XMPie Circle, o solutie cloud, ce consta intr-o prezentare digitala si interactiva, care face mai usor de vizualizat si de inteles, pentru persoanele implicate, campaniile desfasurate pe mai multe canale 1:1. Noua solutie le permite acestora sa impartaseasca concepte, sa aprobe directiile de dezvoltare, sa analizeze si sa aprobe obiective. De asemenea, compania va prezenta la drupa solutia XMPie uStore, ce permite incarcarea documentelor online si ofera o serie de avantaje comertului online out-of-the-box.

Mai mult, in fiecare zi, la 10:45, 13:45 si 16:45, vizitatorii vor putea urmari la standul Xerox echipa Cirque du Soleil, care va sustine mai multe spectacole in timpul evenimentului. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: