Spectacolul de deschidere a finalei Europa League de la Bucuresti: Cea mai mare asigurare incheiata in Romania pentru un eveniment

Data publicarii: 09-05-2012 | Finante-Banci

Spectacolul de deschidere a finalei Europa League, care are loc miercuri, 9 mai, pe stadionul National Arena din Bucuresti, a fost asigurat printr-o polita in valoare de 6,2 milioane Euro. Asigurarea a fost realizata prin Leader Team broker de asigurare la compania Certasig Asigurare si Reasigurare si, la fel ca si evenimentul in sine, reprezinta o premiera pentru Romania, fiind cea mai scumpa asigurare incheiata de catre societatile de asigurare din Romania pentru un eveniment local. Polita include, printre altele, daunele catre terti, accidente si daune materiale.

Ceremonia si spectacolul de deschidere implica o coregrafie impresionanta, la care vor participa 450 de studenti sub coordonarea producatorului Robert Alge si a coregrafei britanice Wanda Rokicki, alaturi de sase coregrafi romani si opt gimnaste. "Desfasurarea de forte” este impresionanta, iar riscurile de accidente si daune materiale sunt pe masura, la un spectacol de o asemenea amploare.

"Spectacolul, organizarea sa, complexitatea data de numarul impresionant de persoane implicate si riscurile la care acestia sunt expusi au fost atent analizate de catre noi impreuna cu partenerii nostri, Certasig. Astfel am putut oferi o polita adaptata acestui spectacol si care a fost acceptata de catre organizatori. Este inca o dovada ca prin pachetul de produse special create pentru aceasta industrie si experienta noastra putem oferi unele dintre cele mai complexe polite pentru cele mai mari evenimente din Romania”, a declarat Razvan Rusu, Managing Director Leader Team broker de asigurare. 

"Politele de asigurare croite special pentru evenimentele de o asemenea anvergura implica, desigur, un grad mare de complexitate; suntem mandri ca putem, alaturi de partenerul nostru strategic pentru acest segment de business, Leader Team Broker, sa oferim din nou o polita de asigurare CERTASIG special conceputa incat sa ofere protectia necesara unui spectacol de o asemenea anvergura", a mentionat James Grindley, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie.

Anterior, cea mai scumpa polita incheiata in tara, pentru un eveniment desfasurat in Romania, a fost cea aferenta spectacolului Cirque du Soleil, in valoare de 5 milioane de euro si a fost realizata de aceeasi parteneri- Leader Team Broker de Asigurare prin Certasig Asigurare si Reasigurare. 

Despre Leader Team Broker de Asigurare

Leader Team broker de asigurare este o companie infiintata in anul 2006, cu peste 3500 de clienti activi, o cifra de afaceri de peste 1,6 milioane de euro si sucursale in mai multe orase din tara.www.leaderteam.ro

Despre Certasig Asigurare si Reasigurare

Infiintata in anul 2003, compania CertAsig a parcurs diferite stadii si formule in cautarea celei mai echilibrate structuri pentru a deveni o companie performanta, solida si de incredere.Din decembrie 2007, compania CertAsig este detinuta majoritar de Royalton Capital Investors II, un fond european de investitii, avand ca parteneri Alpha Associates, Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (EBRD), precum si Fondul European de Investitii (EIF). www.certasig.ro