O noua facilitate in BT24 Mobile Banking: plata facturilor de utilitati prin simpla scanare a codului de bare

Data publicarii: 11-05-2012 | Finante-Banci

Serviciul de Mobile Banking al Bancii Transilvania - mBT24 - are acum o noua facilitate, plata facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare a acestora. Facilitatea este accesibila pe telefoane de tip iPhone sau pe cele cu sistem de operare Android.

Plata utilitatilor devine, astfel, foarte simplu de realizat. Este necesar doar ca telefonul sa aiba instalata Aplicatia Banca Transilvania (aceasta se poate descarca de aici: http://itunes.apple.com/ro/app/banca-transilvania/id409783342?mt=8; https://market.android.com/details?id=ro.btrl.mobile), sa se acceseze din mBT24 butonul "Plata utilitati” si, ulterior, optiunea "Scanare factura”. Cu ajutorul camerei foto a telefonului se realizeaza scanarea codului de bare de pe factura, iar datele de plata se incarca automat, dupa care este necesara confirmarea tranzactiei. Noua functionalitate nu presupune costuri de instalare sau de utilizare, ci doar abonarea la serviciul de mobile banking mBT24 al Bancii Transilvania. 

Operatiunea de plata a facturilor este una dintre cele mai utilizate facilitati ale serviciilor BT24 Internet Banking si Mobile Banking. Functionalitatea se adauga gamei extinse de operatiuni care pot fi efectuate prin BT24 Mobile Banking - de la plati in lei, transferuri intre conturi proprii, schimb valutar etc., pana la vizualizarea unor informatii despre tranzactiile online, solduri ale conturilor si limitele de sume setate pe carduri, respectiv informatii despre credite.

BT 24 Mobile Banking a aparut pe piata in 2011 si, la fel ca serviciul de Internet Banking al bancii, are la baza tehnologie de ultima generatie. Se adreseaza atat clientilor companii, cat si persoanelor fizice, iar autentificarea se realizeaza ca si in cazul BT24 Internet Banking. Costul abonamentului de Mobile Banking este de 4 lei / luna pentru persoanele fizice si de 5 lei / luna pentru persoanele juridice. In prezent, BT 24 Mobile Banking are peste 13.000 de utilizatori. 

Recent, Banca Transilvania a fost desemnata Banca Anului pentru servicii electronice la distanta in cadrul Galei Online Banking, ca recunoastere a rezultatelor inregistrate in acest domeniu.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: