ASUS a adus in Romania placa de baza Republic of Gamers Maximus V GENE

Data publicarii: 11-05-2012 | IT&C

ASUS a adus pe piata romaneasca placile de baza ROG Maximus V, ajunse la cea de-a cincea generatie. Modelul de tip micro-ATX Republic of Gamers Maximus V GENE este reprezentantul de seama al acestei serii, fiind construit pe baza celui mai nou chipset Intel Z77, cu suport pentru cea de a doua si cea de a treia generatie de procesoare LGA1155, dar si pentru PCI-Express Gen-3 in varianta single si multi-GPU. Echipa Republic of Gamers a livrat modelul Maximus V GENE in culorile rosu si negru, cu functii exclusive precum Extreme Engine DIGI+ II, sunet pentru jocuri SupremeFX III, Intel Ethernet cu ROG GameFirst si noua placa mPCIe Combo.

O noua viteza pentru PC cu placa mPCIe Combo

mPCIe Combo este inovatia echipei ROG, combinand functiile mPCIe si mSATA intr-o singura placa de extensie, ce permite utilizarea sloturilor PCI-Express pentru grafica multi-GPU. Prin adaugarea unei unitati mSATA SSD pentru a fi utilizata cu tehnologia Intel Smart Response sau pentru instalarea sistemului de operare, se elibereaza porturile SATA pentru a servi altor scopuri. Combinarea unui socket mPCIe standard, pe de alta parte, permite upgrade-uri precum WiFi, Bluetooth, 3G/4G, GPS, dar si alte conexiuni.

Overclocking mai bun pe hardware premium cu design optimizat

Maximus V GENE este dedicata conceptului Republic of Gamers, fiind o placa construita pentru overclocking. Platforma ofera o experienta fantastica de overclocking fiind dotata de Extreme Engine DIGI+ II, ce include 8+4+2 faze (CPU, iGPU, DRAM) si un control precis al alimentarii oferit de doua controlere DIGI+ combinate cu functiile ROG UEFI BIOS (precum noile profile preconfigurate IC). Condensatorii 10k Black Metallic ofera o durata de viata de cinci ori mai mare cu un regim de 10 mii de ore de lucru la temperatura de 105C si tolerarea cu 20% mai eficienta a temperaturilor joase. Formatul DRAM a fost optimizat mai departe, fata de generatia precedenta Maximus IV, pentru a permite frecvente mai ridicate. 

SupremeFX III - sunet premium pentru jocuri. Raportul semnal-zgomot merge pe linia rosie de 110dB

Conceput pentru a aduce jucatorilor cel mai bun sunet audio integrat, SupremeFX III este o placa total separata, identificata prin linia rosie adiacenta placii de baza GENE. Tehnologia SupremeFX Shielding maximizeaza calitatea sunetului prin izolarea proceselor audio de interferentele magnetice, incapsuland chipset-ul sub un capac de aluminiu. Combinand condesatorii mari de 1500uF pentru a furniza suficienta energie pentru cele mai tari sunete, SupremeFX III atinge un raport semnal-zgomot de pana la 110dB. Alaturarea X-Fi Xtreme Fidelity, EAX Advanced HD 5.0, Creative Alchemy si THX TruStudio PRO completeaza linia de tehnologii audio oferite. 

Intel Ethernet, ROG GameFirst si LucidLogix Virtu MVP

Intel Ethernet si ROG GameFirst reduc cu 35% incarcarea procesorului prin prioritizarea traficului in retea in timp ce suportul LucidLogix Virtu MVP activeaza un nou mod grafic hibrid ce creste performanta video cu pana la 60%. 

Modelul ASUS Maximus V GENE este deja disponibil pe piata din Romania, pretul aproximativ fiind de 890 lei (inclusiv TVA). Pentru mai multe informatii va rugam vizitati rog.asus.com. 


Procesoare suportate: Generatiile 2 si 3 ale procesoarelor Intel Core™ pe Intel Socket 1155

Chipset: Intel Z77

Tipuri de memorie Dual channel; 4 x DIMM, max. 32GB, DDR3 2800(O.C.)/2666(O.C.)/2600(O.C.)/2400(O.C.)/2200(O.C.)/2133(O.C.)/1866(O.C.)/ 

1600/1333/1066 MHz

Sloturi PCIe 2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8, red) 

1 x PCIe 2.0 x4 (black) 

1 x mini-PCIe 2.0 x1 on mPCIe ComboTM

Suport Multi-GPU Suport 2-Way NVIDIA® SLI™ / AMD CrossFireX™ Technology / LucidLogix® Virtu™ MVP Technology

Iesiri video HDMI/DisplayPort

LAN Gigabit Intel Ethernet LAN

USB 6 x USB 3.0; 8 x 2.0 port

Stocare 4 x SATA 6Gb/s porturi

2 x SATA 3Gb/s porturi

1 x eSATA 3Gb/s porturi

1 x mini-SATA 3Gb/s porturi pe mPCIe ComboTM


Ultimele stiri pe BankNews.ro: