Aproape 10.000 de romani si-au cautat un loc de munca la targul de joburi de la Romexpo. Ce posturi au fost scoase la bataie

Data publicarii: 14-05-2012 | HR/Cariere

Aproape 10.000 de oameni au venit la complexul Romexpo din Capitala, in speranta de a obtine unul dintre cele peste 1.000 de posturi scoase la concurs de companiile prezente la cel mai mare targ de joburi organizat pana acum.

La standul Blue Air, o tanara imbracata elegant se intereseaza daca poate aplica pentru un post de stewardesa. "Aveti experienta ca insotitoare de bord?”, o intreaba specialista in recrutare. Descumpanita, tanara ii marturiseste ca nu stia ca e nevoie de experienta, dar ca si-ar dori o cariera in aviatie. Reprezentantele companiei nu o pot ajuta. Nu se incadreaza in profilul cerut, iar pe biroul lor se afla deja 100-120 de CV-uri stranse intr-un teanc, CV-uri ale unor oameni cu experienta, CV-uri ce vor trebui la randul lor triate. "Cautam oameni specializati: tehnicieni, ingineri, mecanici, copiloti, insotitori de bord. Avem insa si joburi de front desk, secretariat”, ne spun reprezentantii Blue Air.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: