Top cele mai ieftine asigurari RCA pentru o masina Dacia Logan

Data publicarii: 21-05-2012 | Auto

Pentru a afla care este compania de asigurari care comercializeaza cel mai ieftin RCA pentru un anumit model de Dacia Logan, am ales modelul Ambiance, cu motor de 1.4, 75 CP si 55 Kw. In plus, soferul este de sex masculin, domiciliat in Bucuresti, sectorul 1 si fara sa fi inregistrat accidente in ultimii ani pentru a nu suporta o majorare a tarifului datorita acestora.

RCA pentru 6 sau 12 luni?

Conform calcului de mai jos, cea mai ieftina asigurare RCA pentru 12 luni poate fi cumparata in acest caz de la Astra Asigurari, fiind in valoare de 350,32 lei. Diferenta fata de cea mai scumpa oferta este consistenta, de 434,68 lei.

In cazul unei oferte incheiate pentru o perioada de 6 luni diferenta este intre cea mai ieftina si cea mai scumpa polita RCA se reduce considerabil, la doar 232.91 lei.

Daca alegeti sa cumparati o asigurare RCA pentru 12 luni in loc de a incheia 2 polite pe durate de cate 6 luni va poate aduce in total o economie de 11,86 lei, daca alegeti sa cumparati polita de asigurare comercializata de Astra Asigurari.

Integral in MoneyCenter.ro