Bancpost lanseaza facilitatea de overdraft in cadrul pachetelor tranzactionale pentru clientii companii mici si persoane fizice autorizate

Data publicarii: 21-05-2012 | Finante-Banci

  Bancpost lanseaza facilitatea "overdraft” si extinde astfel beneficiile oferite de pachetele tranzactionale Basic, Star si Premium. Micii intreprinzatori au la dispozitie un nou instrument financiar ce vine, eficient si flexibil, in sprijinul nevoilor urgente de capital de lucru. 

Prin acest tip de finantare, clientii care au un istoric de tranzactionare cu banca pot accesa in orice moment sume de bani intr-o anumita limita aprobata, pentru acoperirea deficitului de capital de lucru curent. Facilitatea de overdraft se acorda in lei, nu necesita garantii materiale, iar aprobarea se face rapid, in 2 zile lucratoare. Produsul completeaza si gama variata de facilitati de credit oferite de banca pentru segmentul intreprinderilor mici si PFA. Mai mult, pana la 31 iulie, clientii care acceseaza o facilitate de overdraft se bucura de gratuitate la comisioanele legate de facilitate si de una dintre cele mai competitive dobanzi.

   "Am lansat anul trecut pachetele tranzactionale Basic, Star si Premium, iar interesul pentru acestea in randul clientilor nostri a fost peste asteptari. Avem confirmarea ca strategia bancii bazata pe relationare cu clientul si nu pe produs, este cea potrivita. Overdraftul a venit ca o completare fireasca fiind cea mai flexibila facilitate de credit din gama noastra de produse de finantare adresate micilor intreprinzatori. Segmentul este in atentia Bancpost si lucram in continuare la imbunatatirea serviciilor adresate celor care practic constituie motorul economiei romanesti si angajeaza jumatate din forta de munca din sectorul privat.” declara Ana Cernat, director executiv al diviziei Companii Mici si PFA.

   Pachetele tranzactionale Basic, Star si Premium acopera diverse profile de business si sustin performanta companiilor mici printr-o oferta preferentiala, adaptata etapei de dezvoltare si specificului financiar ale fiecarui client. Pachetele tranzactionale permit accesul la un mix de produse si servicii cu utilizare frecventa, printre care contul curent Dinamic cu dobanda avantajoasa, cardul de debit Visa Business sau aplicatia de internet banking Fastbanking®. Clientii care aleg sa utilizeze oricare dintre cele 3 pachete beneficiaza de discounturi semnificative la comisioanele de tranzactionare si administrare.

   Bancpost are o prezenta de peste 20 de ani pe piata din Romania. Banca acopera prin gama de produse si servicii din portofoliu nevoi de finantare pentru toate categoriile de clienti, companii mari, IMM-uri, companii mici si persoane fizice. Bancpost acorda finantare atat prin produsele sale cat si prin intermediul liniilor puse la dispozitie in parteneriat cu BERD si IFC. In Romania, Bancpost este partener exclusiv al AMERICAN EXPRESS.

Tag-uri: