Bucurestiul are nevoie de peste 50 de hoteluri de lux pentru turismul de afaceri

Data publicarii: 11-10-2006
Bucurestiul are nevoie de circa sase hoteluri de cinci stele si 50 de hoteluri de patru stele pentru un turism de afaceri de calitate, a declarat la Forumul imobiliar organizat de Finmedia, partenerul in cadrul companei imobiliare Spiegelfeld International, Daniel Fuchs. Bucurestiul are nevoie de solutii de fluidizare a traficului, a mai spus Fuchs. "De aceea stagneaza comertul cu terenuri, pentru ca cei mai multi proprietari asteapta ca preturile sa mai creasca, odata cu integrarea, pentru a-si vinde terenurile in scopul dezvoltarii infrastructurii".

Cele mai sigure investitii in imobiliare, in acest moment, sunt cele realizate in dezvoltari, prn intermedul instrumentelor financiare. Cele mai nesigure sunt cele in terenuri”. Acest fapt se datoreaza lipsei de legislatie si a neconcordantelor dintre datele inregistrate in cartile funciare si realitate, a aratat acesta.

Dezvoltarea imobilara va continua si se va accelera, dupa integrare, pe toate segmentele, in viitor, a mai spus acesta.

Bucurestiul are in prezent cele mai puternice dezvoltari si cea mai rapida crestere a preturilor la imobilare. Preturile au ajuns deja in capitala la un nivel foarte inalt si vor creste si in 2007, in special in Bucuresti.

In prezent cele mai cautate zone, implicit cu preturile cele mai mari, de pâna la 2.500 de euro pe metru patrat de spatiu construit sunt nordul si centrul Bucurestiului. Clasa media poate avea acces la proiecte rezidentiale noi in cartiere precum Miltari, Titan, Tineretului sau Colentina, la preturi de circa 800-1000 de euro pe metru patrat.

Spiegelgeld Internatonal este o companie de servicii si consultanta imobilara cu activitate in Europa centrala si de est.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: