Banca Romaneasca ofera un bonus de 300 de lei pentru refinantarea creditelor de la alte banci

Data publicarii: 28-05-2012 | Finante-Banci

Banca Romaneasca acorda un bonus de 300 de lei pentru clientii care acceseaza credite de refinantare in lei fara ipoteca in valoare de cel putin 10.000 de lei, in vederea refinantarii imprumuturilor anterioare acordate de alte banci. Bonusul oferit de Banca Romaneasca va fi acordat clientilor care acceseaza creditul de refinantare in perioada 21 mai - 15 iulie 2012

"Prin accesarea acestui produs, clientii scapa de povara platii mai multor rate lunare pe care le transfera, astfel, intr-o singura plata. In plus, creditul de refinantare acordat de Banca Romaneasca poate contine sume suplimentare de bani peste valoarea cumulata a creditelor refinantate, pe care clientii ii pot utiliza cum doresc”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Retail Banca Romaneasca.

Alte beneficii oferite de Banca Romaneasca pentru cei care acceseaza creditul de refinantare sunt comision de analiza 0, comision de rambursare anticipata 0, flexibilitate la rambursare - clientul poate alege intre varianta creditului cu comision de administrare 0 si cea a creditului cu comision lunar de administrare a creditului de 0,20%, dar cu o dobanda mai mica.

Pentru creditul fara comision lunar de administrare, unde dobanda este de 12.48% pe an (DAE: 13.22%), pentru fiecare 10.000 de lei imprumutati pe o perioada de 10 ani, clientul va plati o rata de aproximativ 147 de lei pe luna.

Clientii care acceseaza creditul de refinantare in lei fara ipoteca si aleg si un card de salariu la Banca Romaneasca beneficiaza de reducerea dobanzii cu pana la 1,5 puncte procentuale.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.banca-romaneasca.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: