Voucherele paysafecard sunt acum disponibile in peste 6.600 magazine PayPoint din intreaga tara

Data publicarii: 29-05-2012 | Finante-Banci

PayPoint Romania, unul din principalii operatori de plati in numerar din Romania si Grupul paysafecard, principalul furnizor de plati prepaid din Europa, au incheiat un acord de colaborare ce permite comerciantilor PayPoint sa ofere clientilor lor vouchere paysafecard prin intermediul terminalelor PayPoint.

 Incepand cu aceasta luna, paysafecard este disponibil in peste 6.600 magazine de proximitate PayPoint din intreaga tara, unde consumatorii pot plati in numerar pentru a achizitiona vouchere paysafecard, la denominarea dorita.

 Prin intermediul voucherelor paysafecard, consumatorii au acces la o solutie prepaid simpla si sigura pentru platile online, similara numerarului. Pentru a realiza o plata la unul din magazinele online ce accepta paysafecard ca metoda de plata, utilizatorii trebuie doar sa introduca codul PIN format din 16 caractere, specific fiecarui voucher. La efectuarea unei plati, consumatorii beneficiaza de confidentialitate totala, neavand nevoie de carduri de credit sau conturi bancare. Suma platita este debitata din soldul paysafecard, care poate fi verificat online in orice moment.

 "Parteneriatul nostru cu Grupul paysafecard reprezinta un pas important realizat de PayPoint in vederea implementarii unor noi linii de activitate si extinderii portofoliului de parteneri, pe segmente variate de produse si servicii. Suntem incantati de incheierea parteneriatului cu unul din principalii furnizori de solutii preplatite, astfel venind si mai mult in intampinarea nevoilor consumatorilor PayPoint”, a spus Mugur Dogariu, Managing Director al PayPoint Romania.

 Michael Mueller, CEO al Grupului paysafecard: "Avand mii de magazine partenere in intreaga tara, PayPoint ne va ajuta cu siguranta sa ne consolidam pozitia in Romania. Prin cresterea disponibilitatii voucherelor noastre, si mai multi consumatori pot face acum achizitii online, fara a avea nevoie de un card de credit sau de debit.”

Ultimele stiri pe BankNews.ro: