HTC One X este disponibil in toate magazinele COSMOTE si Germanos, la cele mai bune tarife

Data publicarii: 29-05-2012 | IT&C

In conformitate cu obiectivul sau de a face ca smartphone-urile de ultima generatie sa fie accesibile tuturor romanilor, COSMOTE Romania anunta disponibilitatea HTC One X, cea mai noua inovatie a tehnologiei din aceasta gama, in toate magazinele sale. HTC One X este smartphone-ul perfect pentru toti dependentii de internet si dispune de o camera foto de 8 MP pentru realizarea de fotografii uimitoare.

HTC One X este un telefon PDA ultra slim cu un design simplu si elegant. Smartphone-ul functioneaza cu Android™ 4.0 cu HTC Sense™ 4 si are o memorie de stocare de 32GB, suficienta pentru a stoca muzica, fotografiile si clipurile. Terminalul dispune de un procesor Quad Core de 1.5 GHz si un afisaj de 4.7” inci Super LCD2 cu un ecran tactil 720p HD si capacitate multi-touch.

Dispozitivul are o camera foto de 8MP cu auto focus, senzor BSI si camera video de 1080p HD cu inregistrare stereo de sunet. Impreuna cu HTC ImageChip si HTC ImageSense, toate caracteristicile terminalului fac ca acesta sa devina alegerea perfecta pentru orice persoana careia ii place sa faca poze si sa filmeze oriunde ar merge. Terminalul dispune de blit power LED si de o camera frontala de 1,3 MP Color CMOS perfecta pentru apeluri video.

Telefonul poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooh, iar castile pot fi conectate la mufa standard de 3,5 mm, pentru a putea asculta muzica preferata. De asemena, dispozitivul dispune si de un slot de card 1,8/3V micro USIM/SIM.

Noul HTC One X permite accesul la mai multe aplicatii GSM prin intermediul serviciilor Google precum: Gmail, Google Maps™, Google Talk™, Street View si multe altele. Mai mult, dispozitivul este perfect pentru dependentii de internet, oferind cea mai placuta experienta de utilizare pentru e-mail si social media.

HTC One X este disponibil in reteaua de magazine COSMOTE si Germanos Romania la cele mai bune tarife de pe piata, incepand cu 679 lei cu abonamentul COSMOTE Smart XXL, care include 500  minute nationale/internationale, 3.000 de minute si 3.000 de SMS in retea, 3.000 de minute catre reteaua fixa Romtelecom, 500 de MMS-uri in retea si 2,5 GB trafic de date, toate pentru 55,80 euro/luna (TVA inclus). Telefonul este disponibil si fara abonament la pretul de 2,599 (TVA inclus).

Ultimele stiri pe BankNews.ro: