BCR a lansat creditul pentru plata tratamentelor medicale - Tonus BCR

Data publicarii: 30-05-2012 | Finante-Banci

BCR a incheiat deja primul parteneriat pentru promovarea acestui produs cu cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania - MedLife

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, recent, creditul pentru plata unor tratamente sau proceduri la institutii medicale din tara sau din strainatate - TONUS BCR.

Creditul TONUS BCR poate fi utilizat pentru plata costului unor tratamente/proceduri medicale (spre ex. interventii chirurgicale,  tratamente stomatologice, transplanturi, servicii medicale oferite de maternitati, prelevare celule stem, recuperare medicala etc.) efectuate de catre institutii medicale din Romania sau din strainatate, inclusiv a costului de spitalizare, efectuarea de analize medicale de laborator, achizitionarea de proteze medicale si medicamente din farmacii etc.

"BCR ii sprijina pe clientii interesati de tratamente sau proceduri la institutii medicale din tara sau din strainatate printr-o oferta de finantare dedicata, Creditul TONUS BCR. BCR a incheiat deja primul parteneriat pentru promovarea acestui produs cu cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania - MedLife”, a declarat Roxana Cristea, Sef departament Credite Negarantate, BCR.

Pacientii din hyperclinica MedLife Grivita pot opta pentru efectuarea unei analize financiare preliminare de a contracta creditul, imediat dupa prima consultatie la doctor. 

Creditul se acorda in lei si poate avea o valoare maxima de 44.000 de lei pe o perioada maxima de pana la 10 ani. BCR nu solicita avans si nici comision de analiza a dosarului. Venitul net minim pe care trebuie sa il realizeze clientul este de 500 lei.

Banii sunt virati de banca direct in contul institutiei care asigura tratamentul medical, dar clientul poate solicita pana la 10% din valoarea creditului aprobat pentru acoperirea cheltuielilor neprevazute si poate utiliza suma respectiva fara documente justificative. 

Dobanda este fixa de 14,9% pe an iar aprobarea rapida a dosarului de credit raspunde tuturor nevoilor medicale, inclusiv celor urgente. Daca debitorul opteaza pentru rambursarea creditului pe o perioada mai mica de patru ani dobanda scade cu un punct procentual, la 13,9% pe an.

Asigurarea de viata este oferita gratuit de catre BCR Asigurari de Viata VIG.

Exemplu de calcul:

Credit

TONUS BCR

Valoare totala credit

15.000 RON

Perioada de acordare

Maxim 10 ani (120 luni)

Dobanda fixa pe toata perioada

14,9%/an

Comision analiza dosar

0 RON

DAE*

15,96%

Valoare totală platibila de catre client

28,930 RON

Rata lunara

241 RON

Asigurari

Certificat de asigurare de viata acordat

gratuit de catre banca


Ultimele stiri pe BankNews.ro: