EximBank pune la dispozitia agentilor economici informatii privind riscurile contractarii cu parteneri de afaceri din 76 de state

Data publicarii: 06-06-2012 | Finante-Banci

Agentii economici pot obtine informatii de afaceri despre potentialii lor parteneri comerciali prin contractarea serviciului Informatii Comerciale oferit de EximBank. Astfel, inainte de a incheia un contract, comerciantii romani se pot asigura impotriva unei parti semnificative a riscului in afaceri.

"Pentru societatile comerciale este vital ca in aceasta perioada sa aiba acces la informatii economice despre viitorii parteneri de afaceri locali sau din strainatate. Cu cat are mai multe informatii relevante, cu atat un intreprinzator se poate proteja mai bine de eventuale pierderi si poate identifica noi posibilitati de a obtine castiguri. Prin modificarile operate incercam sa fim mult mai flexibili astfel ca, in prezent, un agent economic poate primi informatii comerciale despre potentialii parteneri de afaceri si intr-o singura zi”, a declarat Oana Nuta, directorul de relatii publice si marketing al EximBank.

Integral in Antena3.ro