Gigantii din industria auto fac sute de ANGAJARI. VEZI in ce orase

Data publicarii: 27-06-2012 | HR/Cariere

Firmele producatoare de componente auto, cele care furnizeaza piese pentru Ford, Dacia Group Renault sau pentru export, au sute de joburi vacante in momentul de fata in peste 10 orase din tara.

Cel mai important angajator din auto in momentul de fata este concernul german Continental. Dupa ce a recrutat circa 1.000 de romani anul trecut, Continental Romania vrea sa-si creasca si in 2012 numarul de angajati tot cu 1.000 de persoane, in cele trei centre de cercetare si dezvoltare si sapte unitati de productie, din Timisoara, Nadab, Carei, Sibiu, Brasov si Iasi.

LISTA celor 120-150 de joburi vacante in prezent la Continental poate fi vazuta aici.

Germanii de la Hella au peste 50 de joburi vacante, potrivit site-urilor de recrutare, in orasele Craiova, Timisoara, Lugoj si Arad. Vezi LISTA de posturi aici.

Producatorul japonez de cablaje si fibra optica Fujikura recruteaza ingineri mecanici, contabili, traineri si auditori calitate in Cluj-Napoca, Dej si Sibiu (detalii aici). 

Japonezii de la Yazaki cauta personal de specialitate pentru punctul de lucru din Arad - ingineri, tehnicieni si operatori productie. Firma mai are posturi vacante si in Ploiesti. Japonezii de la Yazaki au anuntat ca vor crea circa 1.000 de locuri de munca la Caracal, intr-o unitate de productie care sa furnizeze componente pentru Ford Craiova.

Și grupul de componente Takata face angajari in Vestul tarii, la Arad, Zalau, Timisoara, dar cauta si in Hunedoara, Oradea, Cluj-Napoca. Vezi LISTA joburilor aici.

Dacia Group Renault face angajari in Mioveni, Pitesti si Bucuresti (vezi posturile aici). Joburi vacante sunt si la Renault Technologie Roumanie, pentru centrul tehnic de la Titu, Mioveni sau Bucuresti (detalii aici).

Suedezii de la Autoliv cauta ingineri si IT-isti in Timisoara, Brasov si Sf. Gheorghe. Leoni este interesata de ingineri si sefi de proiect in Pitesti, iar Elba de ingineri pentru punctul de lucru din Timisoara.

Alti angajatori activi in momentul de fata sunt Johnson Controls (in Mioveni si Craiova), Delphi (in Iasi) sau Toyota (cauta specialisti romani pentru Belgia). 

Sursa: Realitatea.net