Rock si jazz in iulie cu bilete prin G-Ticket

Data publicarii: 03-07-2012 | Diverse

Pasionatii de muzica rock si jazz se vor bucura de o serie de concerte si festivaluri in luna iulie, cu bilete disponibile prin serviciul G-Ticket de la Germanos Telecom Romania.

In aceasta luna, poti alege sa ramai in Bucuresti pentru  concertul The Big Four vs. Friday 13th (Arenele Romane, 13 iulie).

In tara, poti alege sa te bucuri de Ghost Festival (Rasnov - Teren Biathlon, 13 iulie 2012) sau poti merge in vestul tarii, in Oradea la Rock Evolution Festival (Tancodrom Oradea, 13 - 15 iulie). Mai mult decat atat, prin G-Ticket ai bilete disponibile la unul dintre cele mai interesante spectacole multimedia din Romania, Fusion Festival (Barajul Gura Raului, Sibiu, 13 iulie). Spectacolul de lasere, iluminarea arhitecturala, toate efectele vizuale impreuna cu muzica transforma evenimentul intr-o experienta electrizanta.

Luna aceasta, daca iti place muzica jazz si te afli la mare pe 19 iulie, mergi la Freedom Jazz Festival (Vama Veche, Marina Park). Nume internationale precum Billy Cobham, Sergio Mendes & Brasil 2012, dar si artisti romani precum Marius Mihalache sau Ovidiu Lipan Tandarica te vor binedispunde in cele doua zile de festival.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii iulie, la care biletele pot fi achizitionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu aproape 4 ani, in parteneriat cu Eventim - cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: