Aplicatie ATM Locator Intesa Sanpaolo Group: retea de 9.000 de bancomate Intesa Sanpaolo in 12 tari din Europa

Data publicarii: 04-07-2012 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Group a dezvoltat o noua aplicatie pentru desktop si telefoane mobile de tip smatphone, Intesa Sanpaolo Group ATM Locator, ce include un set de facilitati special concepute pentru a ajuta clientii sa identifice cat mai usor cel mai apropiat ATM din intreaga retea de bancomate a bancilor din cadrul grupului.

Aplicatia Intesa Sanpaolo Group ATM Locator poate fi descarcata gratuit de pe toate site-urile bancilor ce fac parte din Intesa Sanpaolo Group. ATM Locator este disponibil pentru sistemele desktop si tableta, dar si pentru orice smartphone-uri cu iTunes si Android. 

"Dincolo de traditionala unitate bancara, Internet-ul, smartphone-ul si ATM-ul sunt acum canale de comunicare si distributie majore ce asigura o abordare noua, proactiva in interactiunea cu clientii. Noi canale electronice tind sa le inlocuiasca pe cele traditionale, iar telefoanele de tip smartphone sunt un instrument direct, de comunicare continua si bilaterala intre companii si clienti. Intesa Sanpaolo sustine inovatia si isi adapteaza oferta la noile tehnologii si realitati din piata”, a declarat Ezio Salvai, CEO Intesa Sanpaolo Bank Romania. 

Clientii au astfel posibilitatea de a gasi rapid cel mai apropiat bancomat din cele 9.000 de ATM-uri ale Intesa Sanpaolo din 12 tari, prin intermediul a 3 optiuni diferite de cautare:

• gaseste cel mai apropiat ATM

• cautare dupa locatie specifica sau locatii multiple

• geolocalizare

Aplicatia este disponibila in 3 alfabete (latin, chirilic, si arab) si in 13 limbi, inclusiv romana, italiana si engleza. In plus, sunt oferite si informatii suplimentare despre functionalitatile ATM-urilor, iar clientul  poate alege din lista de orase si poate salva optiunea in baza de date.

Pentru a accesa aplicatia click pe http://atmlocator.stage.h-art.it/atmlocator/public/

Pentru a descarca aplicatia accesati link-ul http://www.intesasanpaolocard.com/intesa-sanpaolo-group-atm-locator---mobile-version

 Grupul Intesa Sanpaolo 

Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, lideri in Europa, ce ofera servicii pentru aproape 20 milioane de clienti. Grupul are o prezenta selectiva in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.600 de filiale apartinand subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce ofera servicii bancare pentru persoane fizice si companii in 12 tari.