Intesa Sanpaolo, concurs de fotografie pentru promovarea cardului de debit Visa INSPIRE

Data publicarii: 06-07-2012 | Finante-Banci

Afisul generat de utilizatorii de Internet care participa la concursul foto initiat de Grupul Intesa Sanpaolo are acum o lungime de 56.000 cm: peste jumatate de kilometru de inspiratie, format din mii de fotografii adunate in 60 de zile din 11 tari diferite. Mai mult de 6.000 de utilizatori s-au alaturat concursului "Live Inspire", initiat de Grupul Intesa Sanpaolo prin subsidiara sa locala Intesa Sanpaolo Bank (www.intesasanpaolobank.ro). Concursul sustine noul card de debit Visa INSPIRE care va fi in curand lansat in Romania. Cardul beneficiaza de retrageri gratuite de la peste 9.000 de ATM-uri ale subsidiarelor bancii din 12 tari. 

Pentru a marca prima jumatate de kilometru de inspiratie, Intesa Sanpaolo Group a lansat un material video disponibil pe canalul oficial YouTube al concursului Live Inspire.

Lansat la inceputul lui mai, concursul dureaza pana pe 31 iulie si urmareste sa atraga utilizatorii de Internet intr-o provocare inedita: crearea celui mai lung afis din lume care sa raspunda intrebarii: "Ce te inspira astazi? Depaseste-ti limitele!” Acesta promoveaza inspiratia ca pe ceva firesc in viata noastra cotidiana, fara constrangeri sau bariere.

Afisul ilustreaza ce inseamna inspiratia pentru participantii la concurs. Daca luam in considerare imaginile incarcate pana acum pe www.liveinspire.com, se pot observa urmatoarele teme fotografice preferate:  pe primul loc natura, cu apusuri si rasarituri de soare, urmate de flori si animale. Pe locul al doilea se afla oamenii cu subiecte ca prietenia, iubirea, empatia, autoportrete si calatorii.

Mai sunt doar cateva saptamani in care va mai puteti alatura initiativei. La finalul concursului un juriu calificat va selecta cate o fotografie castigatoare pentru fiecare tara implicata (Albania, Bosnia si Herzegovina, Croatia, Ungaria, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina si Egipt). Fotografia castigatoare va fi aleasa dintre cele mai votate cinci din fiecare tara. Cei 11 castigatori finali vor primi drept premiu "Calatoria inspiratiei 2012", o vacanta exclusiva de sase zile pentru doua persoane in nordul Italiei, unde se afla sediul central al Grupului Intesa Sanpaolo: o ocazie unica de a descoperi una dintre cele mai frumoase tari din lume si o experienta prin care se testeaza ospitalitatea localnicilor la fata locului.

Versiunea mobila a platformei "Live Inspire" a fost primita cu entuziasm de public: prin descarcarea gratuita a aplicatiei "Live Inspire" disponibila atat pentru terminalele Apple cat si Android, aproximativ 1.300 de persoane au intrat in concurs direct de pe smartphone, imortalizand momentul lor de inspiratie si incarcandu-l pe www.liveinspire.com pentru afisul (banerul) "Live Inspire".

Pagina de Facebook "Live Inspire" s-a bucurat de o apreciere deosebita in randul publicului (www.facebook.com/live.inspire). A fost lansata de Grupul Intesa Sanpaolo in urma cu patru luni cu scopul de a crea o comunitate internationala pentru entuziastii inspiratiei. Pagina a adunat in acest interval aproape 107.000 like-uri creand un spatiu vrtual unic unde oamenii din toata lumea pot interactiona si impartasi sugestii si experinte privind sursele de inspiratie. 

Grupul Intesa Sanpaolo

Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, lideri in Europa, ce ofera servicii pentru aproape 20 milioane de clienti. 

Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.600 de filiale apartinand subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce ofera servicii bancare pentru persoane fizice si companii in 12 tari.

Grupul Intesa Sanpaolo este un partener de incredere cu o misiune distincta: sa garanteze securitatea clientilor si sa gaseasca solutii financiare pentru a realiza proiectele lor.

"Live Inspire” este un proiect inovator, special conceput cu scopul de a-i provoca pe oameni sa-si impartaseasca gandurile care ii inspira: a te alatura proiectului "Live Inspire”, inseamna sa-ti depasesti limitele, sa-ti impartasesti opiniile si gandurile altor oameni si sa lasi inspiratia sa debordeze.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: