Banca Comerciala Carpatica lanseaza cardul de credit pentru persoane juridice Visa Silver Business

Data publicarii: 09-07-2012 | Finante-Banci

Portofoliul de produse al Bancii Comerciale Carpatica s-a imbogatit cu un nou card de credit, Visa Silver Business, adresat exclusiv persoanelor juridice.

Acest card de credit pune la dispozitia clientilor o linie de credit de maxim 40.000 lei, cu dobanda fixa. De asemenea, contra unui abonament de 7 lei/ luna, clientul are posibilitatea sa primeasca pe telefonul mobil o alerta personalizata cu privire la tranzactiile efectuate cu acest card, oferita de banca prin serviciul SMS Alert.

Cardul de credit VISA BUSINESS emis de Banca Comerciala Carpatica ofera companiilor solutia ideala pentru un mijloc de plata eficient, sigur si flexibil, servicii aditionale inovative si numeroase avantaje:

  • perioada de gratie la plata dobanzii: pana la 55 de zile 
  • NU se percepe comision pentru plata cu cardul la comercianti
  • posibilitatea de prelungire automata a cardului de credit
  • se pot emite un numar nelimitat de carduri pentru o companie
  • banca ofera vizualizarea situatiei financiare permanente a cardului, prin utilizarea serviciului de internet banking

« Visa Silver Business este primul card de credit pe care il oferim companiilor, fiind un produs mult asteptat. Posibilitatile de utilizare sunt multiple, clientii pot sa efectueze plati pe internet, la comercianti sau pot retrage numerar pana la 100% din plafonul de credit de la ATM-uri/ POS-uri, beneficiind de o perioada de gratie de 55 de zile. Cardul poate fi inrolat in serviciul 3D Secure, care asigura o securitate sporita pentru tranzactiile efectuate in mediul online. » afirma George Ciobanasu, Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Mai multe detalii despre acest produs pot fi consultate pe pagina www.carpatica.ro, la sectiunea IMM si Corporate > Carduri.