Beneficii extinse prin CardAvantaj pentru serviciile disponibile in clinicile si spitalul Medicover

Data publicarii: 12-07-2012 | Finante-Banci

Credit Europe Bank desfasoara in cadrul parteneriatului cu reteaua de clinici si spitalul Medicover o campanie cu scopul de a creste accesibilitatea serviciilor de sanatate oferite de partenerul Medicover. Astfel, pana in luna mai 2013, posesorii de CardAvantaj vor putea contracta in exclusivitate cu reduceri de pana la 80% abonamente de sanatate Medicover. Totodata, pana la sfarsitul lunii septembrie a acestui an, posesorii de CardAvantaj vor putea beneficia de servicii medicale in clinicile Medicover cu plata in 6 rate fara dobanda, comparativ cu 3 pana in prezent si de serviciile Spitalului Medicover in schimbul achitarii acestora in 10 rate in locul sistemului anterior de 6 rate. 

"Am ales sa dezvoltam colaborarea cu unul dintre cei mai puternici parteneri CardAvantaj din zona de servicii medicale private. Cresterea numarului de rate este un avantaj major pentru pacientii care sunt nevoiti sa solicite servicii cu o valoare mai ridicata, acestia avand posibilitatea sa-si gestioneze mai bine resursele alocate in scopuri medicale” a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales la Credit Europe Bank.

"In functie de abonamentul ales, Medicover ofera pacientilor acces la toate specialitatile medicale disponibile, in cele 11 clinici Medicover din Bucuresti si din tara, inclusiv Clinica de Pediatrie Medicover. De asemenea, posesorii de CardAvantaj pot beneficia de conditii speciale de spitalizare in cadrul primului spital Medicover din Romania - modern, sigur, aproape de pacientii sai. Spitalul Medicover din Bucuresti este un spital multidisciplinar dispus pe 7 niveluri, cu o capacitate de 122 de paturi, cu bloc operator ce cuprinde 3 sali de operatie, 2 sali de nastere si salon pre/post operator; Camera de Garda Adulti si Camera de Garda Pediatrie; Spitalizare de zi; Imagistica Medicala (CT, RMN, Mamografie, Radiologie)”, a declarat Dr. Bogdan Pana, Director Executiv Spital si Clinici Medicover.

Detinatorii CardAvantaj care doresc sa apeleze la serviciile Medicover pot alege unul dintre pachetele oferite la tarife speciale:

Tipuri de abonament Abonament Specialist Abonament Specialist Plus Abonament Specialist Extra
Single

10 €/luna

13 €/luna

17 €/luna

Couple

18 €/luna

23,4 €/luna

30,6 €/luna

Family

25 €/luna

32,5 €/luna

42,5 €/luna

Abonamentul single se adreseaza persoanelor cu varste pana la 65 de ani, abonamentul couple este destinat perechilor compuse din sot si sotie sau parinte si copil, iar cel de-al treilea este gandit pentru familiile compuse din sot, sotie si copii cu varste pana la 18 ani. Indiferent de tipul de abonament ales, clientii vor avea la dispozitie si pachete diversificate care corespund unui set de consultatii si investigatii medicale diferit in functie de valoare.

Pentru a consulta lista completa de parteneri CardAvantaj accesati www.cardavantaj.ro