CSA va plati Alico 6,1 mil. euro pentru asigurarea angajatilor

Data publicarii: 13-07-2012 | Finante-Banci

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va plati suma de 27,7 milioane de lei (6,1 milioane euro) in urmatorii cinci ani pentru asigurarea angajatilor institutiei, contractul fiind atribuit prin licitatie, au declarat surse din piata asigurarilor, potrivit Mediafax.  La licitatie au mai depus oferte Generali Romania si ING Asigurari de Viata.

Politele vor avea o suma asigurata cuprinsa intre 25.000 si 200.000 euro pe persoana, iar contractul de asigurare va fi finantat din veniturile proprii ale institutiei, potrivit datelor din anuntul de participare.

"Obiectul contractului de achizitie publica este achizitionarea de asigurare de viata de grup cu componenta de economisire pentru pensionare. Prin aceasta achizitie se urmareste diversificarea pachetului de beneficii pentru salariatii CSA, prin oferirea unui plan de economisire pentru suplimentarea veniturilor la pensionare si a unei asigurari care sa ofere protectie in cazul decesului din orice cauza a salariatului", se arata in caietul de sarcini.

Potrivit documentului, suma asigurata pentru 9 din cei 178 de angajati ai CSA se ridica la 860.000 lei/persoana (196.700 euro), in timp ce pentru restul salariatilor institutiei a fost stabilita la 107.500 lei/persoana (circa 24.600 euro).

Integral on Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: