O vara asortata cu oferte promotionale, in mansarda ta!

Data publicarii: 16-07-2012 | Imobiliare

Perioada 15 iunie - 15 septembrie este ideala pentru amenajarea mansardei. Toti cumparatorii care achizitioneaza in aceasta vara ferestre de mansarda si accesorii parasolare VELUX participante la campaniile promotionale nationale au parte de suprize placute.

Ca in fiecare an, VELUX a revenit si in acest sezon cu doua oferte atractive pentru toti cumparatorii care sunt in stadiul de renovare sau de amenajare a unei mansarde, sustinandu-le eforturile de valorificare a spatiului de sub acoperisul in panta si de transformare a acestuia in spatiul ideal de locuit.

Prima campanie promotionala a debutat cu o oferta speciala pentru ferestrele de mansardAa. Cu ocazia aniversarii a 15 ani de existenta pe piata din Romania, compania VELUX ofera pentru fiecare fereastra de mansarda cumparata intre 15 iunie - 15 august 2012 cate un tichet cadou in valoare de 100 lei! 

"Tichetul cadou constituie o modalitate de recompensare a clientilor care aleg calitatea VELUX pentru mansarda lor. Ne dorim astfel sa le rasplatim alegerea facuta, sa ii asiguram ca vom continua sa le oferim suport in toate etapele proiectului lor precum si ca serviciile noastre sunt si vor fi disponibile pe toata durata de viata a ferestrelor  achizitionate”, a declarat Noemi Ritea, General Manager al VELUX Romania. 

Pentru ca vara se anunta caniculara in continuare si razele soarelui ne bat in geam, a doua campanie promotionala, organizata in perioada 15 iulie - 15 septembrie, vizeaza rulourile decorative si parasolare pentru mansarda. Astfel, pentru fiecare rulou opac (model DKL) cumparat impreuna cu un rulou parasolar (model MHL) in perioada 15 iulie - 15 septembrie 2012, ai intimitate si racoare in mansarda si, in plus, VELUX ofera un tichet cadou in valoare de 50 lei!

Rulourile opace, perfecte pentru siesta de dupa-amiaza sau pentru noptile scurte de vara, impiedica patrunderea luminii in mansarda, iar rulourile exterioare parasolare sunt adevarate scuturi impotriva caldurii deoarece nu permit razelor soarelui sa atinga suprafata geamului.

Ambele campanii promotionale se desfasoara la nivel national. Ferestrele de mansarda VELUX se pot achizitiona prin intermediul distribuitorilor autorizati VELUX iar rulourile interioare si exterioare sunt disponibile atat prin intermediul distribuitorilor autorizati cat si prin magazinul online www.veluxshop.ro.

Detaliile privind aceste campanii, regulamentele si conditiile de participare sunt disponibile in perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.

Despre compania VELUX 

VELUX este o companie daneza infiintata pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, de a asigura lumina naturala, aer proaspat si calitate vietii oamenilor.

In prezent, aceste trei beneficii se regasesc in milioane de case din intreaga lume.

Numele VELUX deriva din doua cuvinte, VEntilatie si LUX (termenul latin pentru lumina), fiind marca inregistrata inca din anul 1942. Astazi, dupa mai mult 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansarda intr-o scoala din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat dar valorile au ramas aceleasi. Inca de la inceput, VELUX si-a propus sa fie o companie model, care fabrica produse folositoare oamenilor si care isi trateaza clientii si furnizorii intr-un mod exemplar.

Prin produsele inventate si dezvoltate in ultimii 70 de ani, contribuim la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuintele sustenabile - cunoscuta sub denumirea de Casa Activa - ce presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decat consuma, asigurand in acelasi timp un mediu mai sanatos, mai curat si mai sigur.

Prezenti pe piata din Romania de 15 ani, comercializam cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, panouri solare termice, produse de instalare si izolare termica, dispozitive de comanda si control. Produsele VELUX disponibile in Romania sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori specializati in domeniul materialelor de constructii.


Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: