Romtelecom poate insemna startul in cariera pentru 40 de tineri

Data publicarii: 16-07-2012 | HR/Cariere

40 de studenti si tineri absolventi, dintre cei mai mult de 2000 de aplicanti,  isi vor petrece, incepand de astazi, 16 iulie, urmatoarele 3 luni ca interni la Romtelecom, acumuland experienta practica in cadrul organizatiilor Operatiuni si Tehnologie, IT, Comercial si Resurse Umane. Romtelecom deruleaza pentru a patra oara acest program, la care au participat in total peste 120 de tineri. 

Marea majoritate a pozitiilor sunt disponibile in Bucuresti, alte cateva fiind in Craiova, Timisoara si Iasi. In acest program s-au inscris studenti la Politehnica (Telecomunicatii, Automatica si Calculatoare), ASE (Marketing, Management si Cibernetica), Universitatea Bucuresti, SNSPA, cele mai cautate pozitii fiind din cadrul Diviziei Resurse Umane. 

Tinerii vor fi indrumati pe parcursul programului de internship de 17 mentori - manageri cu experienta din cadrul companiei. La finalul programului, tinerii vor fi evaluati, iar cei care indeplinesc criteriile de performanta vor beneficia de prelungirea perioadei de internship cu alte 6 sau 12 luni, putand sa primeasca chiar oferte de a se alatura echipei Romtelecom. 

Iuliana Costachescu, participanta la programul de internship de anul trecut, acum  Reprezentant comunicare marketing, marturiseste: "Acest program de internship a insemnat pentru mine ocazia de a-mi descoperi adevarata vocatie, de a ma "construi” incetul cu incetul din punct de vedere profesional. Mi-a deschis noi orizonturi, si, nu in ultimul rand, m-a ajutat sa-mi cunosc indeaproape aptitudinile si limitele. Romtelecom este locul ideal pentru cei care isi doresc sa realizeze lucruri la care viseaza de multa vreme.”

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: