ATENTAT CU BOMBA in statiunea bulgara BURGAS: Explozie la un autocar cu turisti. Cel putin sase morti. Hezbollah ar putea fi implicata

Data publicarii: 19-07-2012 | International

Cel putin sase persoane au fost ucise si 32 de oameni au fost raniti intr-o explozie care a vizat un autocar cu turisti israelieni in parcarea aeroportului din statiunea bulgara Burgas. Explozia a fost comisa probabil de un terorist-sinucigas, afirma martori citati de televiziunea publica israeliana, relateaza BBC News online. Bilantul atentatului este de cel putin sase morti si 32 de raniti, doua persoane fiind in coma, conform Ministerului bulgar de Interne.

Potrivit AFP, ministrul bulgar al Afacerilor Externe i-a transmis omologului sau israelian Avigdor Lieberman ca explozia produsa miercuri intr-un autobuz de turisti israelieni pe aeroportul bulgar Burgas a fost provocata de o bomba aflata in vehicul, vorbind despre un bilant de 7 morti.

"Ministrul Mladenov l-a informat pe ministrul Lieberman ca explozia a fost cauzata de o bomba plasata intr-un autobuz ce transporta turisti care debarcasera dintr-un zbor charter din Israel", conform unui comunicat al Ministerului israelian al Afacerilor Externe.

Integral in Mediafax.ro