Punctul de Beneficii cora lanseaza cardul de credit co-brand cora - UniCredit Tiriac Bank sub sigla MasterCard

Data publicarii: 19-07-2012 | Finante-Banci

cora Romania si UniCredit Tiriac Bank au deschis Punctul de Beneficii in toate hipermarketurile cora,  unde ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona produse din magazine prin credite de consum precum si de a opta pentru carduri de credit cora - UniCredit Tiriac Bank sub sigla MasterCard si carduri de fidelitate cora. 

Odata cu deschiderea Punctului de Beneficii, a fost lansat cardul de credit co-brand cora - UniCredit Tiriac Bank sub sigla MasterCard, prin care clientii pot face cumparaturi la cora, cumparaturi la comercianti din afara cora, plati online, retrageri de numerar sau plata facturilor de utilitati la ATM-urile  UniCredit Tiriac Bank. Acest nou instrument de plata poate fi achizitionat exclusiv in cadrul Punctului de Beneficii de la cora.

Beneficiul major pe care il aduce cardul de credit co-brand cora este Programul Plata in Rate care se desfasoara exclusiv in magazinele cora.  

Astfel, clientul are libertatea de a decide modalitatea in care isi plateste fiecare cumparatura efectuata in cora: 

  1. Printr-o singura rata cu dobanda zero in situatia in care clientul plateste contravaloarea cumparaturii pana la data scadenta.
  2. Prin intermediul a 2 pana la 12 rate lunare cu dobanda zero, optiunea fiind valabila numai in cadrul unor campanii promotionale anuntate in magazinele cora si pe website-urile www.cora.ro si www.unicredittiriac.ro, in conditiile mentionate in respectivele campanii.
In plus, clientul are optiunea de a plati o suma minima a tranzactiei cu dobanda preferentiala (5% din creditul utilizat + 100% dobanzi + 100% comisioane + 100% rate).

La casele de marcat special semnalizate in cadrul hipermarketurilor cora si echipate cu terminale UniCredit Tiriac Bank, clientii pot alege chiar in momentul tranzactiei una dintre optiunile de plata special concepute pentru cumparaturi avantajoase. Cardul de credit co-brand are inscriptionat pe spate codul de bare corespunzator Programului de Fidelitate cora. Folosind acest card la cora, clientii acumuleaza hiperpuncte pe care le pot transforma in bonuri de cumparaturi si cadouri si pot primi, de asemenea, tichete cora.

In acelasi timp, vor fi la dispozitia clientilor cora in cadrul Punctului de Beneficii si o serie de produse de creditare de consum, cu aprobare pe loc, avand ca principale beneficii o dobanda fixa pe toata perioada creditului, simplitate in acordare si asigurare de viata optionala.

Produsele de creditare de tipul creditelor de consum se regasesc sub 4 forme:

  1. Mr. Turbo - creditul cu aprobare pe loc
  2. Creditul Jumbo - valoarea maxima ce se poate acorda fiind de 30.000 lei
  3. Rate fara dobanda - poti cumpara bunuri in valoare de pana la 10.000 lei si le platesti in 20 sau 30 de rate fixe
  4. 3 luni gratie - cumperi acum si platesti peste 3 luni (fara dobanda si 3 luni amanare)

Thierry Destailleur, Director General de Exploatare, cora Romania

"Punctul de Beneficii, noul concept pe care il lansam alaturi de parteneri de nadejde carora le multumim, imbogateste serviciile pe care clientii nostri fideli le-au accesat pana acum: produse si servicii inovatoare care ii ajuta sa cumpere mai usor si in conditii mai avantajoase ceea ce isi doresc. Este etapa de maturitate a programului nostru de fidelitate, modul in care multumim clientilor pentru increderea pe care o au in noi.”

Bogdan Spuza, Director Marketing & Segmente Retail, UniCredit Tiriac Bank

"Dorim sa le multumim partenerilor nostri, cora si MasterCard, pentru ca ne-au fost alaturi in realizarea acestui produs bancar foarte util si foarte avantajos, in special pentru clientii fideli ai hypermarket-urilor cora. Utilizat corect, acest instrument de plata le pune la dispozitie resursele financiare de care au nevoie, atunci cand au nevoie.”

Cosmin Vladimirescu, Country Manager Romania si Moldova, MasterCard Europe 

"Beneficiile pe cardurile co-branded sunt o solutie eficienta pentru fidelizarea clientilor, atat din perspectiva bancii care emite cardurile, cat si a comerciantului partener. Pe langa faptul ca pune la dispozitia clientilor fideli ai cora o linie de credit, cardul emis de UniCredit Tiriac Bank in parteneriat cu hipermarket-ul cora, sub sigla MasterCard, valorifica intr-un mod foarte avantajos HiperPunctele pe care clientii le acumuleaza la cumparaturi si aduce, suplimentar, posibilitatea de plata in rate.”

Detalii despre cardul cora - UniCredit Tiriac Bank

Limitele de credit stabilite pentru cardul co-brand se calculeaza in functie de venitul disponibil al clientilor, fiind de minimum 700 lei si maximum 17.500 lei. Venitul minim acceptat este de 600 lei, iar pentru a fi eligibili, clientii trebuie sa aiba varste intre 20 si 70 de ani.

Documentatia necesara solicitarii unui card de credit co-brand cora - UniCredit Tiriac Bank consta in copia actului de identitate, adeverinta de venit si fisa fiscala. In cazul pensionarilor, este nevoie de copia actului de identitate, decizia de pensionare si talonul de pensie.

Clientii pot beneficia de o perioada de gratie de pana la 50 de zile pentru tranzactiile efectuate in rate in hipermarket-urile cora.

Dobanda pentru acest card este diferita, in functie de tipul tranzactiei efectuate de client:

  • 0%  pentru tranzactiile in rate efectuate la terminalele UniCredit Tiriac Bank din magazinele cora, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) fiind de 2,98% ;
  • 21,46% (ROBOR 6 luni+ marja bancii) pentru tranzactii efectuate la terminalele UniCredit Tiriac Bank din magazinele cora ; DAE este de 27,33% ;
  • 28,46 % (ROBOR 6 luni+ marja bancii) pentru tranzactiile efectuate la alti comercianti sau la terminalele altor banci din magazinele cora, precum si pentru retrageri de numerar; DAE este 36,34%.

Taxa anuala pentru cardul co-brand cora este de 50 lei, iar taxa de emitere de 35 de lei. 

Beneficii suplimentare

Utilizand cardul de credit co-brand in magazinele cora, clientul beneficiaza de 10% reducere prin Tichet cora la marcile cora: Influx, cora, Bio Nature, Traditia Gustului, L'Ame du Terroir, Patrimoine Gourmand, Prieten Vechi. 

Promotii in hipermarket-urile cora special concepute pentru utilizatorii noului card co-brand

Cardul beneficiaza de tehnologia cu chip si este inrolat in 3D Secure, ceea ce ofera clientilor siguranta ridicata in efectuarea tranzactiilor. 

Se poate emite un numar nelimitat de carduri suplimentare.

Produsul poate beneficia de asigurarea de card de credit ERGO, care acopera evenimente precum pierderea involuntara a locului de munca (somajul) sau decesul. Pentru aceasta optiune se percepe lunar o prima de asigurare de 0,22% din limita utilizata, in prima luna calendaristica aceasta facilitate fiind gratuita. Sumele asigurate sunt de 100% din totalul datoriei in cazul decesului, respectiv suma minima de plata lunar (5% din limita utilizata + 100% comisioane + 100% dobanzi+ 100% rate scadente) in cazul somajului.

In plus, cardul co-brand cora are atasat, la fel ca toate cardurile UniCredit Tiriac Bank, programul de reduceri pus la dispozitie de catre banca, prin care clientii pot beneficia de reduceri de pana la 20% la numerosii parteneri comerciali (retaileri, hoteluri, rent-a-car, agentii de turism etc). Mai multe pe www.programreduceri.ro.  

Despre cora 

cora Romania este unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata romaneasca. In prezent, cora numara opt magazine, dintre care trei in Bucuresti (cora Pantelimon, cora Sun Plaza si cora Lujerului) si cate unul in Cluj Napoca, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Arad si Constanta. cora urmeaza sa deschida in toamna acestui an inca doua magazine, unul la Bucuresti pe Soseaua Alexandriei si unul la Bacau.

Despre UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, numarand peste 3.900 sucursale. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS). 

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA) este o companie globala de plati si tehnologie. Opereaza cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 de tari si teritorii. Produsele si solutiile MasterCard fac activitatile zilnice de comert - cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor - mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Aflati mai multe informatii pe site-ul www.mastercard.com, urmariti-ne pe Twitter @mastercardnews sau participati la discutiile de pe blogul Cashless Conversations si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri.