Pachetul de vara de la BRD, o solutie bancara completa si accesibila pentru vacanta

Data publicarii: 19-07-2012 | Finante-Banci

BRD ofera pana la 15 septembrie un pachet de produse si servicii de sezon, conceput special pentru a oferi clientilor si mai multa flexibilitate in relatia cu banca, ajutandu-i sa gestioneze de oriunde conturile bancare in perioada de vacanta. "Pachetul de vara” asigura accesul la o gama larga de produse si servicii utile in concediu, in conditii promotionale, cu reduceri si gratuitati. 

Noul pachet include un cont curent cu card MasterCard atasat, asigurare de calatorie gratuita pentru protectie pe toata durata voiajului, asigurare Confort pentru card, in caz de pierdere sau furt, precum si servicii de banca la distanta gratuite (internet, telefon, SMS banking). Astfel, clientul isi poate verifica oricand situatia conturilor, poate efectua plati in orice moment si nu trebuie sa se preocupe suplimentar de achizitia unei asigurari de calatorie. Optional, pentru cheltuieli neprevazute de vacanta sau mai multe cumparaturi, clientul poate avea acces la un descoperit de cont cu dobanda promotionala, valabila exclusiv in cadrul pachetului de vara. 

Pachetul, disponibil la pretul de numai 4 lei sau 1 euro pe luna, cuprinde operatiuni curente gratuite, precum si posibilitatea de a personaliza cardul cu fotografia preferata. 

"Dorim sa acoperim toata gama de nevoi pe care clientii le pot avea, iar oferta speciala de vara vine in intampinarea necesitatilor bancare specifice din timpul calatoriilor si vacantelor, atunci cand clientii au nevoie de servicii simple si la indemana”, a spus Gigi Marinel, Director General adjunct al BRD, coordonator al retailului.

BRD - Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.