Xerox este pozitionat ca lider de piata pe segmentul MPS intr-un nou raport IDC

Data publicarii: 19-07-2012 | Afaceri

Xerox continua sa conduca in privinta cotei de piata la nivel global pe segmentul MPS si pe cel al serviciilor de imprimare de baza (BPS), arata un nou raport IDC* - Worldwide and U.S. Managed Print Services and Basic Print Services (BPS) 2012-2015 Forecast and Analysis. 

Raportul IDC estimeaza ca industria va creste cu o rata anuala de 11,7% si pozitioneaza Xerox ca lider pe segmentele MPS si BPS. IDC defineste BPS drept afaceri cu contracte incheiate pe mai multi ani cu furnizori terti, pentru gestionarea unei flote de imprimante si multifunctionale, incluzand centralizarea facturilor, managementul utilizarii tonerului sau al cernelii, mentenanta si reparatiile. 

Ofertele MPS aduc o evaluare clara a situatiei mediului de imprimare,  analize, raportari si management proactiv permanente, pentru indeplinirea obiectivelor contractuale.

"Xerox este lider mondial in privinta cotei de piata, atat pe segmentul MPS, cat si pe cel BPS, avand oferte personalizate pentru companii de diferite marimi”, afirma Holly Muscolino, director de cercetare la IDC. "Cum industria se extinde pe piata IMM-urilor, capacitatile globale de livrare sunt elemente cheie pentru Xerox, care continua sa-si construiasca propria infrastructura pentru suport tehnic global, incluzand si sprijin pentru partenerii indirecti”.

IMM-urile pot reduce costurile si creste productivitatea cu Xerox Print Services si Xerox Partner Print Services - care ofera instrumente, suport tehnic, securitate si procese acreditate care au ajutat corporatiile sa economiseasca milioane. Ca lider de piata, Xerox se afla la a doua si a treia generatie de MPS.

"Exista un mare interes pentru MPS, dar nu poti cumpara doar MPS, ai nevoie de o strategie de a obtine rezultate”, spune Andrew Morrison, senior vice president, Xerox Managed Print Services Business Group. "Noi ajutam companii de toate dimensiunile sa faca tranzitia catre digital, si vom continua sa vedem o miscare catre solutii integrate pentru fluxul de lucru, care sterg granita intre MPS si externalizarea proceselor de business de baza in viitor”. 

Despre Management Print Services (MPS) - Ca lider global pe segmentul MPS, Xerox lucreaza cu companii de toate marimile, simplificandu-le modul de lucru cu documentele - astfel, angajatii petrec mai putin timp cu activitatile legate de documente si mai mult timp pentru activitatile principale de business. Xerox integreaza MPS in infrastructura IT pentru a ajuta la organizarea inteligenta a informatiei - atat din surse electronice, cat si fizice. Compania a fost numita lider mondial pe segmentul MPS raportat la cota de piata1 si pozitionata in cadranul liderilor in raportul Gartner, Inc. - Leaders Quadrant in the 2011 Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide2; a fost recunoscuta ca lider in raportul IDC3 MarketScape din 2011.

1Gartner, Inc., Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide Report, Nov. 30, 2011.    

2Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li, Oct. 25, 2011.

3IDC MarketScape: Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysis.” Doc # 232135, Dec. 2011.

*IDC Worldwide and U.S. Managed Print Services and Basic Print Services 2012-2015 Forecast and Analysis.” Doc # 233453, Volume 1, March 2012.

Despre Xerox Romania 

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 40 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.xerox.ro si pagina noastra de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.