Care sunt cele mai ieftine chirii, in cele mai cautate locatii

Data publicarii: 19-07-2012 | Imobiliare

Faptul ca o buna parte dintre studentii din Capitala si marile orase sunt plecati in vacanta pune o presiune importanta asupra ofertei si-i face pe proprietari mai flexibili in negociere. Astfel, perioada de vara este una propice pentru cautarea unei chirii. Iata un clasament al celor mai ieftine chirii in cele mai cautate cartiere bucurestene si din alte mari orase din tara, potrivit imobiliare.ro.

Bucuresti 1. Drumul Taberei: In cel mai cautat dintre cartierele Capitalei, chiriile la garsoniere pornesc de la 180-190 de euro pe luna. Pentru o asemenea suma poate fi inchiriata o locuinta complet mobilata si utilata, cu o suprafata de 32 de metri patrati, situata la un etaj intermediar. Acelasi pret cerut il are insa si o garsoniera nemobilata, cu o suprafata utila ceva mai mare (40 de metri patrati), situata la parterul unui bloc cu noua nivele.

2. Militari: Aici, chiriile pentru garsoniere pornesc de la 150 de euro pe luna. La acest pret este scoasa pe piata o locuinta mobilata, cu o suprafata utila de 30 de metri patrati, situata in ansamblul rezidential Westgate, din zona Preciziei, din apropierea statiei de metrou cu acelasi nume. Acest pret este insa valabil doar pentru clientii care pot plati chiria in avans pe un an de zile. 

Integral in Ziare.com