Topul celor mai scumpe garsoniere scoase la vanzare in Bucuresti si in principalele orase ale tarii

Data publicarii: 20-07-2012 | Imobiliare

Cele mai scumpe garsoniere din Capitala au fost scoase la vanzare, in ultima perioada, de catre proprietari cu sume de peste 85.000 de euro. Astfel de locuinte sunt plasate in ansambluri imobiliare rezidentiale, din zone precum Herastrau sau Piata Domenii, si dispun de suprafete utile de peste 44 de metri patrati, conform portalului de profil imobiliare.ro.

In ultimul an, pretul mediu cerut de proprietari pentru apartamentele noi aflate in Bucuresti a scazut cu 8%, ajungand la valoarea de 1.295 de euro pe metru patrat util. Trendul a fost resimtit in special in cazul garsonierelor si al apartamentelor cu doua camere care s-au ieftinit cu circa 8,6%, respectiv cu 7% de la inceputul anului in curs.

Si pretul apartamentelor vechi scoase la vanzare in diferite cartiere ale Capitalei a scazut. In cazul lor se inregistra, luna trecuta, un pret mediu de 1.064 de euro pe metru patrat util, cu 3,2% mai mic decat in aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, cea mai mare scadere a preturilor de vanzare, de 3,9%, s-a inregistrat in randul garsonierelor aflate in imobile vechi, ele fiind urmate in top de apartamentele cu trei camere.

Integral in Gandul.info.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: