BBC: Rupert Murdoch demisioneaza de la conducerea News International

Data publicarii: 22-07-2012 | Media

 

Magnatul Rupert Murdoch a demisionat de la conducerea News International Group Limited, a NewsCorp Investments si a Times Newspaper Holdings, diviziile editoriale, situate in Marea Britanie, ale grupului media News Corporation, informeaza presa britanica si americana.

Decizia lui Rupert Murdoch a fost luata in contextul in care grupul media News Corporation s-a scindat, la sfarsitul lunii iunie, intr-o divizie editoriala si una de entertainment, noteaza Mediafax.

In contextul scindarii, magnatul americano-australian, in varsta de 81 de ani, a demisionat acum de la conducerea NI Group Ltd (fostul trust News International), a NewsCorp Investments si Times Newspaper Holdings, conform BBC News online.

"Rupert Murdoch a demisionat din functiile de director al unor companii, printre care NI Group Limited, cunoscuta ca News International, si Times Newspapers Holdings Limited", anunta Tom Mockridge, seful diviziei editoriale britanice a News Corporation, citat de Reuters. Companiile respective detin publicatii britanice precum The Sun, The Times si The Sunday Times.


Integral in Adevarul.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: