TOP: 9 feluri in care hipermarketurile vor deveni puncte high tech

Data publicarii: 22-07-2012 | Lifestyle
Sunt deja cateva magazine, in afara tarii, precum FreshDirect si Tesco, care reinventeaza experienta cumparaturilor la rafturi, intr-un efort de a face acest proces placut si nu doar o necesitate consumatoare de timp. Afla cum ar putea arata, in cativa ani, viitorul tau hipermarket preferat.

 

Checkout automat   
Lantul de aprozare Coles lucreaza cu IBM pentru a instala taguri pe produsele din magazin, acestea fiind scanate automat cand iesi din magazin si plata realizandu-se instant de pe cardul de credit. Acest lucru chiar ca ar duce la scaderea timpului acordat cumparaturilor!


Cumperi o cafea proaspata   
Cinci sute de kioskuri de facut cafea in timpuri record au fost deja introduse in hipermarketuri din SUA. Diferenta majora fata de automatele ce exista si in Romania este aceea ca Rubi kioskurile, cum sunt numite, macina boabele de cafea pe loc, din boabe intregi si proaspete, fara chimicale si adaos excesiv de apa. O astfel de cafea, aburinda, costa 1 dolar.


Scanarea codurilor de bare si plata pe loc   
Aplicatiile mobile universale permit utilizatorilor sa scaneze codurile de bare ale produselor si, imediat cum le-au scanat, pot achita prin card de credit direct de pe mobil. Practic, in acest fel, nu va fi necesar sa stai la coada pentru a putea pleca cu produsele. Factura o primesti pe mail.

Integral in Wall-Street.ro.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: