Wizrom introduce o solutie de reducere a costurilor pentru companiile de salubritate

Data publicarii: 23-07-2012 | Mediu

Companiile de salubritate pot adopta de acum o solutie software la standarde europene, indelung testata, pentru planificarea rutelor cu scopul de a reduce costurile si de a imbunatati eficienta, datorita parteneriatului dintre Wizrom Software si furnizorul danez de software Transvision.

Solutia oferita de Wizrom Software in Romania este Waste Planner, care furnizeaza planificare integrata si planificare operationala, executie in timp real, functionalitate ampla si configurabilitate crescuta pentru trasportul de deseuri.

"Companiile de salubrizare din Romania au acum la dispozitie cele mai fiabile solutii pentru imbunatatirea eficientei operationale si reducerea costurilor prin implementarea Transvision Waste Planner, disponibila prin noul nostru partener, Wizrom. Solutia este creata pentru a produce performanta la nivel danez, tara cu cel mai ridicat standard din Uniunea Europena de calitate a serviciilor de colectare a deseurilor”, a declarat Thorbjoern Schmidt-Jacobsen, Sales Director, Transvision.

Companiile care opereaza cu flote de camioane de colectare a deseurilor menajere si care aleg sa implementeze Transvision Waste Planner de la Wizrom pot beneficia de o crestere de 15% a cantitatii transportate, un timp de planificare cu 20% mai scurt, o reducere de 15% a emisiilor de dioxid de carbon, a numarului de kilometri si a duratei de transport si o imbunatatire a serviciului pentru clienti.

"In conditiile in care colectarea deseurilor este tot mai dificila din cauza blocajelor in trafic, a distantelor mari de la punctele de colectare din oras pana la punctele de depozitare, respectiv a costurilor crescute pentru carburant si mentenanta, o solutie de planificare este foarte utila pentru companiile implicate in acest domeniu. Wizrom ajuta astfel companiile de salubrizare cu un intrument puternic de crestere a eficientei, la un nivel al Uniunii Europene”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

Transvision Waste Planner este deja utilizat de companiile mari de salubrizare din Uniunea Europeana precum Veolia din Danemarca, AES din Irlanda, SITA Suez din Danemarca, Van Gansewinkel din mai multe tari, Stena din Suedia, Grundon din Anglia si multe altele.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: