Facturile Romtelecom pot fi achitate de acum si prin serviciile Debit Direct si OTPdirekt, oferite de OTP Bank

Data publicarii: 25-07-2012 | Finante-Banci

Prin parteneriatul incheiat intre Romtelecom si OTP Bank Romȃnia, clientii comuni ai celor doua institutii au de acum la dispozitie, pentru plata facturilor Romtelecom, serviciile Debit Direct si OTPdirekt, modalitati de plata moderne, sigure, rapide si eficiente.

Debit Direct:  siguranta, economie de timp si comision 0

Clientii care utilizeaza serviciul Debit Direct, nu mai au grija achitarii lunare a facturilor, platile fiind efectuate automat, la data scadentei, din contul curent.

Serviciul Debit Direct de la OTP Bank Romania le ofera clientilor sai beneficii precum economie de timp si certitudinea ca facturile vor fi platite la timp, comisionul de plata fiind 0. 

Platile sunt realizate direct din contul curent al clientului, deschis la OTP Bank Romania, iar operatiunea este efectuata in mod automat, la data scadentei.

Activarea serviciului Debit Direct este foarte simpla. Clientii trebuie sa completeze un singur document, o singura data, in oricare din unitatile bancii din tara.

OTPdirekt

Clientii care prefera sa plateasca facturile Romtelecom online, fara comisioane de plata, au la dispozitie serviciul OTPdirekt - Internet Banking, de la OTP Bank Romania, un serviciu confortabil, rapid si sigur, care se potriveste perfect unui stil de viata modern. Pentru activarea serviciului, clientii pot semna contractul OTPdirekt in oricare dintre unitatile bancii din tara. 

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Despre Romtelecom: Cu o expertiza de peste 80 de ani pe piata romaneasca de telecomunicatii, Romtelecom este unul dintre cei mai reprezentativi operatori la acest moment. Compania a parcurs o perioada de transformari majore in ultimii ani, de la un furnizor clasic de telefonie fixa la un jucator competitiv pe piata de telecomunicatii, oferind astazi o gama completa de servicii de comunicare si divertisment.  

De-a lungul anilor, venind in intimpinarea nevoilor clientilor sai de a le eficientiza timpul cu plata facturilor, Romtelecom a dezvoltat o gama variata de modalitati de plata si o retea extinsa de locatii, prin diferite parteneriate. Compania ofera astazi peste 27.000 puncte de prezenta in intreaga tara. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: