Beneficiaza de Reducerea Reducerilor cu orice card emis de Banca Romaneasca

Data publicarii: 26-07-2012 | Finante-Banci

Orice card Banca Romaneasca ii aduce posesorului, incepand cu 9 iulie, o reducere suplimentara de 10% la cumparaturile platite cu cardul pe site-urile partenere bancii: www.kuponiada.ro, www.vulping.ro, www.bestdealz.ro si www.getadeal.ro.

Printr-un parteneriat cu mobilPay.ro, site-urile de reduceri amintite au fost incluse in campania prin care detinatorii de carduri emise de Banca Romaneasca  beneficiaza de o extra-reducere de 10%. Pentru cumpaturile platite cu cardurile bancii pe site-urile incluse in campanie, extra-reducerile vor fi acordate pe loc: la finalizarea tranzactiei clientul va plati suma redusa integral (incluzand si discountul suplimentar).

"Prin aceasta campanie sustinem initiativele de incurajare a platilor pe internet si totodata, dorim sa le oferim clientilor loiali inca un beneficiu, concretizat in reduceri suplimentare pentru cumparaturile realizate pe site-urile de discount-uri, mai ales ca in ultima perioada aceste platforme au fost motorul de crestere a pietei de e-commerce. Reducerile atasate cardurilor reprezinta beneficii de care romanii tin cont in alegerea acestor produse financiare, asa cum arata studiile noastre”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail, in cadrul Bancii Romanesti. 

Pe site-urile www.kuponiada.ro, www.vulping.ro, www.bestdealz.ro si www.getadeal.ro, ofertele active pentru care se acorda extra-reducerea sunt semnalizate pentru cumparatorul care plateste cu un card emis de Banca Romaneasca, astfel incat sa fie vizibile atat reducerea aplicata in mod obisnuit, dar si cea exceptionala, disponibila in cadrul campaniei.

"Inca de la lansare, am incurajat adoptarea sistemelor de plata online si de catre comerciantii cu volume mai mici, prin aplicarea unui comision unic, indiferent de numarul de tranzactii efectuate. Ulterior, am trecut la stadiul de procesatori si ne-am implicat permanent partenerii in programe de marketing menite sa le creasca acestora veniturile din comert online”, a declarat Horia Grozea, Director Card Payments Netopia mobilPay, lider local in domeniul micro-platilor cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card.

Posesorii de carduri emise de Banca Romaneasca se bucura de flexibilitate, eficienta si siguranta. Astfel, contul curent la care este atasat cardul de debit este disponibil si pentru rambursarea obligatiei minime lunare de plata aferenta cardului de credit, pentru constituirea unui depozit sau pentru operatiuni efectuate direct la casierie (retrageri de numerar, schimb valutar etc.). Detinatorii de carduri de credit au acces la programul Rate destepte, prin care pot achita cumparaturile in valoare de cel putin 200 de lei efectuate oriunde in tara si in strainatate, in maximum 24 de rate, cu 0% dobanda. 

Mai multe informatii pe http://www.banca-romaneasca.ro/pentru-tine/carduri/promotii/promotii.html cat si pe cele 4 site-uri de reduceri incluse in campanie.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: