CardAvantaj: Noul iPad este disponibil in premiera prin CardAvantaj in 24 de rate cu abonament Orange

Data publicarii: 27-07-2012 | Finante-Banci

Incepand cu 27 iulie Credit Europe Bank si Orange Romania ofera in premiera noul iPad printr-o oferta speciala cu CardAvantaj, in 24 de rate fara dobanda. Produsul poate fi achizitionat impreuna cu abonamentul Colibri 14 pentru iPad pus la dispozitie de operator. Este pentru prima data cand un produs sau serviciu al unui partener CardAvantaj se poate cumpara in 24 de rate fara dobanda. 

Pentru achizitia noului iPad de la Orange Romania prin CardAvantaj sunt disponibile mai multe optiuni cu abonamentul Colibri 14 pentru iPad si modelele noului iPad puse la dispozitie. Indiferent de alegere acesta poate fi cumparat in 24 de rate fara dobanda. Astfel, pentru versiunea cu memorie de 16GB Noul iPad este accesibil de la un pret de doar 17 euro/luna, la care se adauga costul lunar al abonamentului.  

"Pentru a face accesibil unul dintre cele mai dorite echipamente IT ale momentului Credit Europe Bank si Orange Romania au ales o abordare inovatoare, oferind in premiera 24 de rate fara dobanda intr-un pachet de achizitie unic pe piata. Suntem mandri sa ramanem pionieri in zona de retail banking prin intermediul CardAvantaj, cel mai popular card de cumparaturi in rate fara dobanda”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales Credit Europe Bank.

"Pentru posesorii de Card Avantaj noul iPad va fi disponibil in oferta speciala la un cost de 31 euro pe luna, cu zero euro plata la momentul achizitiei. In plus oferim clientilor Orange mai multe abonamente Colibri de date avantajoase care le vor permite sa se conecteze cu ajutorul retelei noastre Dual-Carrier HSPA + la viteze de pana la 43.2Mbps si sa beneficieze din plin de caracteristicile inovatoare ale noului iPad. " a spus Pavel Caruntu, Product Manager Devices Orange Romania.

Noul iPad aduce in premiera pentru o tableta Apple ecranul Retina Display, recunoscut pentru claritate si acuratetea detaliilor, noul procesor Apple A5X cu grafica quad-core si camera foto iSight de 5 MP ce permite inclusiv inregistrare video la rezolutie HD 1080p. Toate aceste performante sunt completate de latura practica a noului iPad care, desi este compact si foarte subtire, are o baterie care ii permite o autonomie de pana la 10 ore.

Pentru mai multe detalii despre preturi si disponibilitate, va rugam sa accesati www.orange.ro/iPad.

Pentru a consulta lista completa de parteneri CardAvantaj accesati www.cardavantaj.ro

Despre Credit Europe Bank 

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigura o gama larga de produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking. Mai multe informatii despre produsele si serviciile bancii puteti gasi la www.crediteurope.ro,  www.cardavantaj.ro  precum si pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania 

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10,046 milioane de clienti si venituri de 448 milioane de euro la 30 iunie 2012. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 224 milioane de clienti pe cinci continente.

Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, de la servicii de baza pana la servicii integrate de voce si date fixe si mobile.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: