Xerox DocuShare a obtinut doua premii Pick din partea Buyers Laboratory

Data publicarii: 31-07-2012 | IT&C

Doua versiuni ale platformei Xerox DocuShare destinata managementului continutului au obtinut premii 'Pick' Summer 2012 la categoriile lor, din partea Buyers Laboratory (BLI), laborator independent de testare hardware si software. 

Xerox DocuShare este o aplicatie de tip web de scanare si administrare a documentelor, ce permite tuturor companiilor sa implementeze o solutie performanta de management al continutului pentru un mai bun control al documentelor, o colaborare optima si productivitate personala. Impreuna cu echipamentele multifunctionale Xerox, DocuShare este o solutie completa de administrare a documentelor.

Xerox DocuShare Enterprise 6, a carei versiune 6.6 a fost evaluata, a fost desemnata drept o Solutie Remarcabila de Management al Continutului (Outstanding Enterprise Content Management Solution), in timp ce Xerox DocuShare Education 6 a fost apreciata ca fiind o Solutie Remarcabila pentru Piata Verticala: Educatia (Outstanding Vertical Market Solution: Education), de catre editorii BLI.

In toate versiunile sale, Xerox DocuShare este o platforma de management al continutului si de colaborare in privinta managementului documentelor si a proceselor automate de business legate de acestea, potrivit Buyers Laboratory (BLI). DocuShare ajuta angajatii sa stocheze, sa creeze, sa organizeze si sa distribuie documente pe hartie digitizate si documente electronice, precum si sa caute cu usurinta si sa gaseasca informatii stocate in baza de date DocuShare.

"DocuShare iese in evidenta ca o platforma puternica si unica”, a declarat editorul Jamie Bsales de la BLI. "Interfata bazata pe un browser ofera conventii de tipul celor de pe web, precum Home Page sau o lista History cu linkuri rapide catre fisierele deschise recent sau catre documentele aflate in baza de date. De asemenea, platforma permite crearea unor documente web precum bloguri sau pagini Wiki, fara ca utilizatorii finali sa invete sa foloseasca un program special de management al continutului web.”

DocuShare Enterprise are cateva puncte forte, care au contribuit la obtinerea premiului "Pick”, precum scalabilitate pentru a gazdui milioane de documente, optiuni de "Spatii de lucru” care ofera un portal de colaborare si un modul Content Rules Manager care le permite utilizatorilor sa creeze si sa administreze procese de lucru relativ sofisticate.

DocuShare Education este o versiune anume conceputa si oferita la preturi accesibile pentru scolile primare si gimnaziale din SUA si institutiile de invatamant de nivel superior. Una dintre optiuni este Lifecycle Manager care ajuta scolile sa elimine in mod eficient continutul informational care nu le mai este necesar, precum fisele matricole ale elevilor, aplicatiile de inscriere si contractele. In plus, componenta optionala Education Server Expansion Kit dispune de o optiune Public Web Access [acces al publicului la o baza de date web] care le permite utlizatorilor "invitati” sa acceseze documente (precum orare scolare) prin intermediul unei pagini web, eliminand necesitatea ca scoala sa trimita pe adresele elevilor materiale tiparite.

"Scopul DocuShare este acela de a automatiza procesele si de a simplifica activitatile importante de zi cu zi, pentru clienti din multiple industrii si companii - in timp ce le economiseste banii si timpul”, a declarat David Smith, vicepresedinte si general manager al DocuShare. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: