BIFE 2012 - mai mult decat o expozitie comerciala, un intreg sistem de reflectare si studiu al spatiului in care vom locui in viitor

Data publicarii: 06-08-2012 | Afaceri

In perioada 12 - 15 septembrie 2012, la ROMEXPO va avea loc cea de-a XXI-a editie a Targului international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului - BIFE.

Evenimentul isi propune sa inceapa in acest an o aventura a design-ului inovator, a stilului si rafinamentului, reunind sub acelasi concept cele mai importante branduri de mobila din tara si strainatate. Astfel, sub sloganul "plAy DESIGN feel”, targul va marca revolutiile in design-ul de mobilier aducand in atentia publicului interesat o gama variata de piese si accesorii destinate ambientarii si utilarii moderne a spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

Prima zi - dedicata specialistilor

Pentru ca in domeniu este esential know-how-ul, targul va gazdui si o serie de intalniri si vizite oficiale cu delegatiile specialistilor din Rusia, China si Israel, totul in vederea facilitarii networking-ului si schimbului de experienta intre reprezentantii industriei.

13-15 septembrie - program normal de vizitare pentru specialisti si public larg

In plus, pe toata durata desfasurarii evenimentului, va avea loc si Conferinta "Design - concept of living”, eveniment ce se va bucura de prezenta unor designeri de renume international din domeniu.

Cu aceasta ocazie, va avea loc si concursul de TALENT SCOUTING - competitie desfasurata in scopul atragerii si descoperirii de tinere talente din randul studentilor si arhitectilor care doresc sa se dedice crearii de design de mobilier. 

Pentru mai multe detalii privind targul BIFE si evenimentele conexe va invitam sa accesati: www.bife.ro

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: