Banca Comerciala Carpatica lanseaza in premiera cardul de debit cu display Business e-SMART pentru persoane juridice

Data publicarii: 07-08-2012 | Finante-Banci

Banca Comerciala Carpatica lanseaza in premiera cardul cu display MasterCard Business e-SMART fiind astfel prima banca din Romania ce ofera cardul cu display pentru clientii persoane juridice. 

Dispozitivul, util in special celor care utilizeaza serviciul de internet banking BCC e-SMART, combina un card de debit si un token (dispozitiv de autentificare in mediul online de internet banking), fiind destinat utilizatorilor acestui serviciu pentru autentificare si  pentru autorizarea tranzactiilor. Cardul dispune de o tehnologie inovatoare care, prin apasarea butonului incorporat, determina generarea unui cod de securitate afisat pe ecranul acestuia, in mod similar unui token hardware. Noul produs este unul de tip 2 in 1, indeplinind atat functia de card bancar, cat si cea de dispozitiv de autentificare de tip token. Autentificarea si autorizarea platilor in sistemul BCC e-SMART se realizeaza in mod identic daca se utilizeaza un dispozitiv clasic, de tip digipass. Utilizarea acestui serviciu de internet banking ramane in continuare la fel de sigura, fiind implicate mai multe etape de autentificare. 

 "Suntem bucurosi ca putem pune si la dispozitia clientilor persoane juridice o solutie adaptata noilor tendinte moderne pentru satisfacerea nevoilor acestora. Ideea conceperii acestui produs inovativ si pentru acest segment de clienti a pornit din dorinta de a asigura clientilor persoane juridice confortul pe care il ofera acest card. De asemenea, pentru o siguranta sporita de utilizare a cardului,  oferim totodata utilizatorilor posibilitatea inrolarii cardului  MasterCard Business e-SMART, in sistemul 3D Secure, asa cum am procedat si in cazul celorlalte carduri emise sub sigla BCC, incepand cu luna iunie a acestui an. Acesta este un standard de securitate dezvoltat de catre Visa si MasterCard, destinat protectiei suplimentare a detinatorilor de carduri, in cazul platilor online (pe Internet) si utilizat sub siglele "Verified by Visa", respectiv "MasterCard SecureCode" declara George Ciobanasu, Director General Adjunct Banca Comerciala Carpatica.

Cardul este emis sub sigla MasterCard si are utilizare internationala, fiind convertibil in valuta si posibil de utilizat in mediul electronic, la orice terminal ATM si POS care poarta insemnele de acceptare ale marcii MasterCard.

Mai multe informatii despre aceste nou produs sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea Persoane juridice > Carduri.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: