ING Asigurari de Viata va investi 7,3 milioane euro pana in 2016 pentru loializarea consultantilor

Data publicarii: 27-08-2012 | Finante-Banci

ING Asigurari de Viata va investi, pana in 2016, aproximativ 7,3 milioane de euro intr-un program care vizeaza loializarea echipei de consultanti financiari ai companiei, a declarat directorul financiar al asiguratorului, Adrian Lupescu.  Denumit Partener 3.0, programul este in curs de implementare si ii vizeaza pe cei 1.700 de consultanti si 200 de manageri ai companiei.

Programul va include cursuri de pregatire profesionala si beneficii oferite consultantilor financiari, precum abonamente medicale, pensii si asigurari de viata. In ultimii trei ani ING Asigurari de Viata a investit 8,1 milioane de lei in cursuri de perfectionare, fiecare consultant beneficiind de circa 15 zile de training anual.

"Rezultatele investitiilor pe care le-am realizat de-a lungul timpului pentru profesionalizarea continua a consultantilor se vad in cifre: aproape o treime dintre consultanti au o vechime de peste 10 ani in ING Asigurari de Viata. De asemenea, avem consultanti care sunt de 15 ani in companie, de la momentul infiintarii, si administreaza in medie prime de asigurare anualizate de circa 18 milioane de lei", a afirmat Lupescu intr-o conferinta de presa.

Integral in ZF.ro