Politele de asigurare pentru copii. Cat costa, care sunt avantajele si cati bani ar putea primi la majorat

Data publicarii: 28-08-2012 | Finante-Banci

Piata politelor de asigurare pentru copii reprezinta in general intre 10 si 20% din portofoliile companiilor de profil. Iata, in continuare, ofertele de planuri financiare pentru copii ale catorva societati de asigurare. 

La ING Asigurari de Viata, daca un parinte in varsta de 30 de ani incheie pentru copilul sau de 3 ani un plan financiar din categoria produselor traditionale, platind timp de 15 ani o prima lunara de asigurare de 150 de lei - respectiv 1.800 lei anual -, suma garantata pe care o va primi copilul la implinirea varstei de 18 ani este de 5.541 lei pe an, timp de 5 ani, insemnand in total 27.705 lei.

"La fiecare renta anuala se poate adauga o alta suma sub forma de participare la profit. Intr-un scenariu de performanta medie de aproximativ 6%, rentele anuale ar depasi 6.500 lei”, a explicat pentru gandul Carmen Soare, director de marketing in cadrul ING Asigurari de Viata, companie care ofera doua tipuri de planuri financiare pentru copii: Academica - produs traditional - si GenT pentru Copil, care este un produs de tip unit linked (cu acumulare).

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: