Tehnologia patrunde la taraba: plata cu cardul in piata de legume si fructe

Data publicarii: Astazi, 29-08-2012 | Diverse

Vanzatorii din pietele bucurestene s-au modernizat. Ca sa nu-i piarda pe clientii care prefera sa plateasca doar cu cardul, comerciantii cu initiativa s-au dotat cu POS-uri (aparatele speciale pentru carduri), asa ca oricine vrea sa cumpere fructe si legume din piata poate achita cu cardul.

Georgiana Iorga (35 de ani) vinde de 6 ani intr-o piata din cartierul 13 Septembrie din Capitala. De ceva vreme, femeia a achizitionat un POS si a ajuns sa aiba multi clienti care platesc cu cardul. "Aici vine o alta categorie de clienti, mai exact dintre cei care nu umbla cu bani cash. Si atunci am zis sa gasesc o solutie si pentru ei si sa nu-i refuz cand ma intreaba «Pot plati cu cardul?».

Asa ca la taraba mea se plateste si cu cardul”, ne-a marturisit Georgiana. Cumparatorii sunt incantati ca si vanzatorii din piata au trecut la tehnologia moderna. "Nu-mi place sa umblu cu multi bani in portofel si chiar ma bucur ca pot cumpara fructe de la taraba si pot achita cu cardul”, ne-a spus Maria Tudor (31 de ani).

Sursa: Libertatea.ro