MasterCard si eNett International semneaza un parteneriat strategic pe 5 ani pentru a impulsiona solutiile inovatoare de plata in turism

Data publicarii: Astazi, 29-08-2012 | Finante-Banci

MasterCard Worldwide si eNett International au semnat un acord care aduce plati inovatoare si solutii de compensare in industria turismului, prin utilizarea numerelor de cont virtuale (VAN). Acordul urmareste sa faciliteze procesarea volumelor mari de plati globale pe o perioada de 5 ani, iar ca urmare a acestuia, MasterCard devine partener exclusiv in domeniul platilor pentru toare numerele de cont virtuale eNett generate in Europa.

eNett International - un joint venture Travelport - este un furnizor global de solutii de plata pentru industria turismului. "Numerele de cont virtuale eNett au castigat deja teren pe piata din Europa, iar acest parteneriat reafirma increderea ca acest produs este o solutie pentru platile B2B”, spune Anthony Hynes, CEO si Managing Director al eNett International. 

Echipa europeana de aliante strategice a MasterCard a identificat oportunitatea legata de numerele de cont virtuale eNett. Acestea raspund nevoilor industriei turismului de a avea metode de plata mai rapide si mai sigure care ofera, in acelasi timp, un sistem imbunatatit de plati pentru compensarea facturilor. 

"Activitatile noastre se completeaza foarte bine”, a declarat Hany Fam, Presedinte al Strategic Alliances la MasterCard. "Intr-un moment cand se resimte presiunea de a reduce costurile si a mari veniturile, tehnologiile inovatoare de plata, cum sunt numerele de cont virtuale eNett, vor permite agentilor sa se concentreze pe generarea de venituri si nu pe probleme administrative, dar si sa reduca riscurile si sa asigure suport pentru companii, astfel incat acestea sa valorifice la maximum datele pe care le detin.”

Pentru mai multe informatii despre acest parteneriat sau despre numerele de cont virtuale VAN, va rugam vizitati www.enett.com/mastercard.