Razboi total la SIF Muntenia: administratorii acuza demersuri abuzive si deformarea grava a realitatii

Data publicarii: 30-08-2012 | Bursa

Scandalul continua la SIF Muntenia (SIF4), administratorul societatii acuzand ca demersurile Consiliului Reprezentantilor Actionarilor (CRA) de a rezilia contractul de administrare sunt abuzive, in vreme ce motivatiile ar deforma grav realitatea.

In iulie, mai multi actionari nemultumiti de conducerea SIF4 au reusit sa se impuna in AGA, obtinand majoritatea locurilor in Consiliul Reprezentantilor Actionarilor, entitate care negociaza si semneaza contractul cu administratorul societatii (in prezent, SAI Muntenia Invest).

Cu o saptamana in urma, CRA a cerut convocarea AGA pentru a supune la vot rezilierea contractul de administrare incheiat cu SAI Muntenia Invest si declansarea actiunii in raspundere contra administratorului pentru daune cauzate societati.

"SAI Muntenia Invest considera ca acuzele aduse de CRA SIF Muntenia nu au o sustinere faptica, fiind rezultatul unei grave deformari a realitatii si, fiind chiar susceptibile, pe alocuri, sa afecteze deopotriva imaginea SIF Muntenia si a SAI Muntenia Invest”, mentioneaza administratorii SIF4 intr-un comunicat oficial.

Cititi integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: