ASUS a anuntat la IFA tabletele Vivo Tab si Vivo Tab RT cu Windows 8

Data publicarii: 03-09-2012 | IT&C

ASUS, lider global in noua era digitala, a anuntat doua tablete concepute sa ruleze sistemul de operare Windows 8. Prezentate pentru prima data la Computex, in luna iunie, ASUS Vivo Tab si ASUS Vivo Tab RT (cunoscute anterior ca ASUS Tablet 810 si ASUS Tablet 600) deschid noi posibilitati in lumea mobila si schimba perceptiile despre ceea ce poate face o tableta.

Cu un nume inspirat de verbul latin "a trai”, Vivo este un insotitor ce combina eleganta familiara tabletelor ASUS cu noul sistem de operare Windows 8 de la Microsoft. Vivo are o arhitectura duala ce imbina rezolutia inalta a ecranului multi-touch Super IPS+ cu tastatura QWERTY detasabila pentru a oferi o experinta incredibila. Tehnologia ASUS TruVivid cu sticla Corning Fit imbunatateste claritatea culorilor si rezistenta la zgarieturi in timp ce tastatura dock nu numai ca transforma Vivo intr-un ultraportabil, ci furnizeaza si o baterie suplimentara pentru utilizare prelungita. Cu un ecran de 11.6 inci si stylus de mare precizie Wacom, Vivo Tab este conceput cu gandul la productivitate, in timp ce ultra-usorul Vivo Tab RT este ideal pentru divertisment. Cu Vivo, utilizatorii obtin mai mult de la un gadget, se bucura de noi experiente si conexiuni cu alti oameni intr-un mod nou.

ASUS Vivo Tab

ASUS Vivo Tab beneficiaza de noua generatie de procesoare Intel Atom™, 2GB memorie RAM si 64GB spatiu de stocare eMMC. Experienta incredibila Windows 8 face modelul sa fie o alegere inteligenta pentru profesionisti dar si pentru uzul personal. Cu suportul stylus-ului Wacom cu 1024 de trepte pentru precizie, ASUS Vivo Tab maximizeaza productivitatea si ofera cea mai buna experienta de operare. Cheia solutiei Vivo Tab pentru Windows 8 este dock-ul mobil. Acesta transforma instant tableta intr-un ultraportabil complet cu tastatura, pad, doua porturi USB si baterie suplimentara pentru autonomie extinsa. 

Ecranul de 11.6” cu rezolutie 1366 x 768 utilizeaza o tehnologie Super IPS+ pentru a oferi o claritate vizuala superioara atat in exterior, cat si in spatii inchise, iar multi-touch-ul in 10 puncte este completat de stylus-ul Wacom pentru precizie si scrierea intr-un mod natural. In ciuda dimensiunilor compacte, a grosimii de 8.7mm si a greutatii de 675g, Vivo Tab ofera un sunet de calitate, multumita tehnologiei SonicMaster, utilizata pe notebook-urile premiate ASUS. Fotografiile de calitate inalta pot fi captate cu camera de 8 megapixeli cu autofocus si blit cu LED, ce sta alaturi de camera frontala de 2 megapixeli pentru apeluri video. Vivo Tab dispune, de asemenea, de senzor NFC, permitand sincronizarea usoara cu alte dispozitive compatibile. 

ASUS Vivo Tab RT

Tableta ASUS Vivo Tab RT are un profil subtire de 8.3mm si este foarte usoara avand 520g. Aceasta beneficiaza de procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 si 12 nuclee grafice pentru performante mobile remarcabile alaturi de 2GB memorie RAM si 32GB spatiu de stocare eMMC. Fiind livrate cu Windows RT, utilizatorii ce prefera divertismentul vor gasi un partener grozav in Vivo Tab RT. Tableta are acelasi design Transformer inovativ precum Vivo Tab, si este suplimentata cu propriul dock mobil ce ofera o tastatura QWERTY, pad, un port USB si o baterie interna. Aplicatiile Windows 8, jocurile si filmele arata incredibil pe ecranul Vivo Tab RT de 10.1” cu rezolutie 1366 x 768 si tehnologie Super IPS+ in timp ce ASUS SonicMaster asigura un sunet de top. Vivo Tab RT integreaza acelasi camere video de inalta calitate ca si Vivo Tab, fiind un excelent performer multimedia. Vivo Tab dispune, de asemenea, de senzor NFC, permitand sincronizarea usoara cu alte dispozitive compatibile.

Primele modele Vivo vor fi disponibile odata cu lansarea sistemului de operare Windows 8.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: